Daha kullanmadın mı sen? 😱 Akşamdan beri kritik yapıyorsun şu kişi iyi şu kişi kritik diye.oylarımı sakin kafayla yarın kullanıcam kişi sayısı azaldıkça puanlama yapmak çok zor çünkü herkesi aynı anda memnun edemiyoruz![]()
Daha kullanmadın mı sen? 😱 Akşamdan beri kritik yapıyorsun şu kişi iyi şu kişi kritik diye.oylarımı sakin kafayla yarın kullanıcam kişi sayısı azaldıkça puanlama yapmak çok zor çünkü herkesi aynı anda memnun edemiyoruz![]()
Daha kullanmadın mı sen? 😱 Akşamdan beri kritik yapıyorsun şu kişi iyi şu kişi kritik diye.![]()
ayo lsen buna ne bakıyon bize yorum yaparken yan sekmeden jensenın yarı çıplak resimlerine bakıyordur akıl mı kalır bunda.ssoylarımı sakin kafayla yarın kullanıcam kişi sayısı azaldıkça puanlama yapmak çok zor çünkü herkesi aynı anda memnun edemiyoruz![]()
yokk ayoll daha puanlama yapmaya bile çalışmadımki ben öyle konuşuyorumDaha kullanmadın mı sen? 😱 Akşamdan beri kritik yapıyorsun şu kişi iyi şu kişi kritik diye.![]()
genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu
firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorum![]()
hayır bir sezon 22 diğer sezon 26 vardı diye biliyorum etti 48 kalan sezon da olsun bir 15-2050 sanatçı anca vardı. Ne 70'ı.Riri dışında strateji yapan olmadı yoksa Katy'de Pitbull'da ilk sezon zorlardı.
Taylor ile 10. Haftaya geldim 3. Sezon. Başladı katılan olmadı. Wiz ztn is görmedi.![]()
50 sanatçı anca vardı. Ne 70'ı.Riri dışında strateji yapan olmadı yoksa Katy'de Pitbull'da ilk sezon zorlardı.
Taylor ile 10. Haftaya geldim 3. Sezon. Başladı katılan olmadı. Wiz ztn is görmedi.![]()
Kız sen şaka mı yapıyorsun 😕 daha önce yazmışsın konuya şu kişiler iyi şunlar kritik diye.yokk ayoll daha puanlama yapmaya bile çalışmadımki ben öyle konuşuyorum
![]()
50 sanatçı anca vardı. Ne 70'ı.Riri dışında strateji yapan olmadı yoksa Katy'de Pitbull'da ilk sezon zorlardı.
avril lavigneyi unutmayın 9.haftalara kadar geldik bizde forumda 1.sezon yabancı düşmanlığı üst seviyeyken avrilin ismini hiç duymamıştu buradakıler çoğu ben yarışırken gördüler öyle birisinin yaşadığınıayo lsen buna ne bakıyon bize yorum yaparken yan sekmeden jensenın yarı çıplak resimlerine bakıyordur akıl mı kalır bunda.ss
hayır bir sezon 22 diğer sezon 26 vardı diye biliyorum etti 48 kalan sezon da olsun bir 15-20![]()
olsun %20 ye kalmışız her türlüİlk sezon 16 2. Sezon 18 3. Sezonda 16 falandı. 26 olan bu sezon.![]()
seninki arap olmuş kız sen onu bunu bırakavril lavigneyi unutmayın 9.haftalara kadar geldik bizde forumda 1.sezon yabancı düşmanlığı üst seviyeyken avrilin ismini hiç duymamıştu buradakıler çoğu ben yarışırken gördüler öyle birisinin yaşadığını![]()
olsun %20 ye kalmışız her türlü![]()
Birincisi şarkın güzel ama bu şarkı benim Rihanna enlerim arasında yer almıyor, bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için, klibe göre de puan vermem. İkincisi Yalın'a ezik demişsin kışkırdım. Üçüncüsü şarkıma 1 puan vermişsin sanırım.
avril lavigneyi unutmayın 9.haftalara kadar geldik bizde forumda 1.sezon yabancı düşmanlığı üst seviyeyken avrilin ismini hiç duymamıştu buradakıler çoğu ben yarışırken gördüler öyle birisinin yaşadığını![]()
sen yıldızı yorumla bırak elin popo gösteren ririsiniBirincisi şarkın güzel ama bu şarkı benim Rihanna enlerim arasında yer almıyor, bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için, klibe göre de puan vermem. İkincisi Yalın'a ezik demişsin kışkırdım. Üçüncüsü şarkıma 1 puan vermişsin sanırım.
Yani kısacası o baya bir şeyi rüyanda görürsün, çok beklersin.![]()
Birincisi şarkın güzel ama bu şarkı benim Rihanna enlerim arasında yer almıyor, bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için, klibe göre de puan vermem. İkincisi Yalın'a ezik demişsin kışkırdım. Üçüncüsü şarkıma 1 puan vermişsin sanırım.
Şarkıyı bilmiyorum dinlemem lazım.sen yıldızı yorumla bırak elin popo gösteren ririsini![]()
o her hafta butür yorumları yapıyor zaten sana ayoll gözünden kaçtıklarınıda hesap edersek eğer 1 puanı bas gitsin o cadolozlaraBirincisi şarkın güzel ama bu şarkı benim Rihanna enlerim arasında yer almıyor, bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için, klibe göre de puan vermem. İkincisi Yalın'a ezik demişsin kışkırdım. Üçüncüsü şarkıma 1 puan vermişsin sanırım.
çok cahilsin.ss gerçi cahil olamsan mustinin darbeci olduğunu bilirdin.ssŞarkıyı bilmiyorum dinlemem lazım.![]()