MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

oylarımızı hala değiştirebiliyoruz 1 pointlerimii yalına verebiliriz koalisyon olarak :A
irem dericinin o sesten bir sürü performansını bulabilirsin zaten albümü de çıakcak yakında:A
Yalın'ı hiçbir şekilde yıkamazsınız çok boş bırakmışız buraları bazıları coşmuş. :A

O Ses performanslarıyla elenirim be. ss Neyse bakarız daha süre var. :D

Yalın'ı hiçbir şekilde yıkamazsınız çok boş bırakmışız buraları bazıları coşmuş. :A

O Ses performanslarıyla elenirim be. ss Neyse bakarız daha süre var. :D
bu işler şikeye bakar selahattin çakalerin de dediği gibi money rules kim daha çok para verirse cücüğe o kazanır:A

hahah bencede @sokak sanati na katılıyorum bir haller var sende ayy zaten gün boyu yoktun gece gece geldin bir sinirle içtindemi geldin yoksa hahaha:F:F:F
İçmiş olsam forumda işim ne şimdi. :A Biraz sert yapayım dedim arkamdan çok gıcık yorumlar yapmışsınız. :A

bu işler şikeye bakar selahattin çakalerin de dediği gibi money rules kim daha çok para verirse cücüğe o kazanır:A
O zaman ben kazanacam demektir. :A

İçmiş olsam forumda işim ne şimdi. :A Biraz sert yapayım dedim arkamdan çok gıcık yorumlar yapmışsınız. :A
ayoll senin bizim puanlarımıza ihtiyacınmı var sen yine final puanına oynarın zaten bu seferde biraz diğer ihtiyacı olanlar faydalansınlar eleme ihtiali bulunanlar :F:F

yalın tekrar çıkışa geçer haftaya listemde :A:A:A

ben kaçıyorum artık iyi geceler sizlere asıl yarın genel yorum yaparken gelecek gıcık yorumlarım :F:F:F

ayoll senin bizim puanlarımıza ihtiyacınmı var sen yine final puanına oynarın zaten bu seferde biraz diğer ihtiyacı olanlar faydalansınlar eleme ihtiali bulunanlar :F:F

yalın tekrar çıkışa geçer haftaya listemde :A:A:A

ben kaçıyorum artık iyi geceler sizlere asıl yarın genel yorum yaparken gelecek gıcık yorumlarım :F:F:F
Peki sana da iyi geceler.

Oylarımı kullandım.

Tam puanımı açıklayacağım, zaten bellidir. Katy'de tabii ki. Muhteşem. :D @Harunnn60

Shakira ( @sokak sanati :A ) , Sıla, Yalın, Ahmet Kaya haftanın diğer en iyileri.