MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

Tartışmayı başlatan sensin ekmek çıkaran biz oluyoruz yani eyvallah
.Bu arada yanlış hatırlıyorsun ben Sılayı çekememezlik yapmıyorum yeri geldiğinde de dinliyorum fazla dinleme diyorum dinleyince böyle oluyor Sıla lafını duyuncu çekememezlik yapma demeye başlıyorsun

sen sıla dinliyosun diye AlemTo ya tepki gösteriyosun dinlerim diye bana gelmiş vadi müzikleri dinliyor diyorsun ee bundan kimene dinliyorum dinlerim dinlicem hatta şimdi yatarkende dinlerim bikaçtane
işine geldi mi özgürlük demokrasi diye bağırın sonra herşeye atlayın dinlediğime izlediğime karışın ne güzel istanbul be

Sen müzik söyleyip kendini vidio çekmiyorsun nereden anlıyacak millet senin müzikten anlayıp anlamadığını
denizz19'un test etmesi daha iyi
deniz şu an takası test ediyor
takas vadi müziğinden başka müzik dinlemediği için test uzun sürer seni test edemez yani
))

Sıla dinliyorum gayet doğal bir durum kaliteli sanatçının her daim arkasındayım dinlerim de söylerim de yazarım da çizerim de falan da filanda önemli olan bu değil. Sen şuan konuya ne için girdin takası savunmak için ama takas çocuk değil ki takas benimle akran olan biri ve kendini gayet iyi savunuyor ve her şeyden önce iki yetişkin insanız tartışırız da güleriz de eğleniriz de ama şuan senin konuya gereksiz yere dahil olman konuyu sadece gereksiz uzamaya sevkediyor. Sıla dinliyorsan dinle tabi ben tutarsız konuşmam Zaman'ında takas müzikle ilgilenmiyorum dediği için o yorumları yapıyorum aha da yüzü burada yalansa söylesin

Konu siyasete Nasıl geldi anlamak güç
neyse sen uyu hadi beynin fazla yorulmuş bugün sabaha bir şeyin kalmaz

Takas'ı savunmak içinde mesaj atabilirim bundan sanane ki ben bu konuya ilk defa girmiyorum 😉 1,5 seneye yakında her konuya mesaj atmam sadece bu konuya değil anladın mı şimdi 😉

siyasete falan gelmedi bence senin işine gelmedi
))

Takas'ı savunmak içinde mesaj atabilirim bundan sanane ki ben bu konuya ilk defa girmiyorum 😉 1,5 seneye yakında her konuya mesaj atmam sadece bu konuya değil anladın mı şimdi 😉
Bana ne olur mu neticede benim olayıma savunma yapıyorsan direk beni ilgilendirir de konuyu daha fazla kirletmeyelim bugün burada olursunuz yarın kendi yuvanızda o yüzden yeterli bugünlük
iyi geceler sana da.

Bana ne olur mu neticede benim olayıma savunma yapıyorsan direk beni ilgilendirir de konuyu daha fazla kirletmeyelim bugün burada olursunuz yarın kendi yuvanızda o yüzden yeterli bugünlük
iyi geceler sana da.
Diyorum ki seni ilgilendiren konu benim burada takası savunmam değil ki ben buradaki mesajım ona yönelik değil senin düşüncelerine göre bende kendi düşüncemi yazıyorum yani ben sana demiyorum git bekleme salonuna mesaj yazma demiyorum dahada anlamadısan iyi geceler

ayol takip etmiyon mu koskoca glee var sadece 800 şarkısı olan izlediğim
))
Müzik kültüründe gelişme var

Jüri olmak istersen kapımız açık ama

zaten gelişmeyi severim
))

Takas uyumayacak mıydın sen iyi geceler demiştim az evvel daha da girmem diyordun az evvel ama post kasma hadi
rüyanda Polat'ı görmen Dilek'leriyle
sizin post kasmanıza az da olsa yardım ediyoruz işte daha ne istiyosun gerçi sizin buna ihtiyacınız yok ama neyse
rüyamıza bile müdahale ediyorsunuz nerde özgürlük nerde demokrasi yazıklar olsun