Şarkı kötü ses kalitesi o puan aynı sıla gibi))
EVİM SENSİN - SEN YARİM İDUN
Kısa bir ara.
Kırgın çiçekler ismine bak içeriğine bak tutuyor değil mi . Sırada bu yok şarkıların içeriği goygoy yarısında başka yarısında başka şey anlatıyor (güzel ve popüler cümleleri sıralamakla şarkı olmazSamimiyetten ne anladığımıza bağlı.
Yani))))Güzel şarkı aslında. Neyse Sesi ile Sıla'yı geçti yaa bu yorumu sevdim .
Paylaşmak istedim, sana ne.Sunucu mu oldun canısı
Sana lafım değil ilk oylara bakarak konuştumBen Maskeliye tam verdim. Ne alaka şimdi.
Ee cornetto diye paylaşırsan keyfini sonda arar adam@soo haftalar sonra oy kullanmana çok sevindim teşekkürler. Bir de şarkının ismini doğru yazsaymışsın tam olacakmış.
Güneşin oğlu yarışmaya katil dedi ben yok millet şarkıya göre oy kullanmıyor diyor adil sonuç çıkmıyor dedi yok falan filan dedi beni ikna etti sonra kendi siyasi oy kullanıyor olmaz buBu ne demekti şimdi, anlamadım?
İyi de bunun samimiyetle ilgisi neKırgın çiçekler ismine bak içeriğine bak tutuyor değil mi . Sırada bu yok şarkıların içeriği goygoy yarısında başka yarısında başka şey anlatıyor (güzel ve popüler cümleleri sıralamakla şarkı olmaz