Olabilir ama hangisi klasik olacak . Sılanın afilli cümleler bulmasıni kurnazca buluyorum zaten ergen avlamak için zekice ama samimi değil işte. Ben bu yüzden eleştiriyorum sen tüccar değilsin fazla satmak için böyle oyunlar yapma diyorumSon albüm en çok satan albüm oldu ama hadi bekliyorum illa ki bir kulp takarsın
Hisler yalan söylemez)))Yanlış hissediyorsun o zaman
Başladı Acunluklarına yine. ssPuan Durumu :
2)Ahmet Kaya
4)Rihanna
6)Mustafa Ceceli
9)Seksendört
Hisler yalan söylemez)))
Öyle diyorsan öyle olsun ben senin gibi düşünmüyorum çok iyi sözler yazıyorOlabilir ama hangisi klasik olacak . Sılanın afilli cümleler bulmasıni kurnazca buluyorum zaten ergen avlamak için zekice ama samimi değil işte. Ben bu yüzden eleştiriyorum sen tüccar değilsin fazla satmak için böyle oyunlar yapma diyorum
Ve 1.benimPuan Durumu :
2)Ahmet Kaya
4)Rihanna
6)Mustafa Ceceli
9)Seksendört
Çatistığı kişilere takıyor.Öyle olsa bana hep yüksek vermesi lazım, her hafta en düşüğü bana veriyordu.
@cevaa bu ne.
Her hafta iyi veriyordun, olmadı bu hafta.
Ahmet Kaya'yı ikinci sıraya düşürenleri knıyorum .ssPuan Durumu :
2)Ahmet Kaya
4)Rihanna
6)Mustafa Ceceli
9)Seksendört
Sevişmeden uyumayalımi bak hatırlıyorum(sakiyi de biraz müziğinden o da ) ama başkaÖyle diyorsan öyle olsun ben senin gibi düşünmüyorum çok iyi sözler yazıyor
Ve 1.benim
Başladı Acunluklarına yine. ss
Teşekkürler @turkuazz@turkuazz ın oyları :
YALIN-KEYFİ YOLUNDA,AŞKI SONUNDA-12
SILA-YABANCI-11
AHMET KAYA-HANİ BENİM GENÇLİĞİM-10
RIHANNA-WHAT'S MY NAME-9
KATY PERRY-E.T.-8
TARKAN-İŞİM OLMAZ-7
MUSTAFA CECELİ-İLLE DE AŞK-6
YILDIZ TİLBE-ÇAT KAPI-5
DEMET AKALIN-TÜRKAN-4
BARIŞ MANÇO-AYNALI KEMER-3
SEKSENDÖRT-KAL ÖLENE KADAR-2
SEZEN AKSU-PİŞMAN OLDUĞUN ZAMAN-1
Eskiden öyle demiyordun)) ne oldu bu arada sana)))Vallahi ben kendimi biliyorum,senin düşüncen umrumda değil
İkisi de listemdeSevişmeden uyumayalımi bak hatırlıyorum(sakiyi de biraz müziğinden o da ) ama başka
Alakası yok beyazsoy. Cengo öyle birisi değil. Bu kadar yarışma sundu hep adaletli davrandi.Güneşin oğlu yarışmaya katil dedi ben yok millet şarkıya göre oy kullanmıyor diyor adil sonuç çıkmıyor dedi yok falan filan dedi beni ikna etti sonra kendi siyasi oy kullanıyor olmaz bu