seni elediğimizde öyle oynayacağız.
seni elediğimizde öyle oynayacağız.
Haftaya oy kullanmazsan Yıldızlar Yarışıyor'da olacaklardan ben sorumlu değilim.
ay ne emeği be her şeyi reyting için yapıyor pis.ss
benim fikrimi gördünmühenüz 9 hafta gibi uzun bir süre var yarışmanın bitmesine ama şimdiden
kenan doğulu,hadise,burcu güneş,gülşen,göksel,serdar ortaç, sertab erener, şebnem ve hande yener gibi çok iddalı şarkıcılar erkenden sırasıyla elendiler 🙂🙂🙂
ama kendi görüşümle şuana kadar all starın en büyük 2 şoku mustafa sandal ve sezen
gerek müzik kariyerleri olsun gerek elenmeselerdi eğer ellerinde kalan belkide çok üst düzey parçaları olsun şuan yarışmanın en büyük 2 şoku musti ve sezen ve bu iksine üzülmemin en kilit noktaları ise birisi ben diğeride çok sevdiğim @mrt-06 olmasıdır bu 2 ustayamı üzüleyim yoksa yarıştıran kendimizemi üzüleyim bilemedim ben yarışma başlamadan ağır toplar olarak musti,sezen, tarkan, sıla, yalın beşlisini kenara ayırmıştım bundan 2si gitti geriye kalan 3 kişiden birii elenirse benim adıma all starın 3.şoku olur bu 3 arkadaştan birisi elenmediği sürece benim adıma 2 şok vardır şuan
final puan alan @Bully @denizz19 @Yiğitt arkadaşlarada tebrikler yarışta kalanlarada başarılar
Yine kötü gittimhenüz 9 hafta gibi uzun bir süre var yarışmanın bitmesine ama şimdiden
kenan doğulu,hadise,burcu güneş,gülşen,göksel,serdar ortaç, sertab erener, şebnem ve hande yener gibi çok iddalı şarkıcılar erkenden sırasıyla elendiler 🙂🙂🙂
ama kendi görüşümle şuana kadar all starın en büyük 2 şoku mustafa sandal ve sezen
gerek müzik kariyerleri olsun gerek elenmeselerdi eğer ellerinde kalan belkide çok üst düzey parçaları olsun şuan yarışmanın en büyük 2 şoku musti ve sezen ve bu iksine üzülmemin en kilit noktaları ise birisi ben diğeride çok sevdiğim @mrt-06 olmasıdır bu 2 ustayamı üzüleyim yoksa yarıştıran kendimizemi üzüleyim bilemedim ben yarışma başlamadan ağır toplar olarak musti,sezen, tarkan, sıla, yalın beşlisini kenara ayırmıştım bundan 2si gitti geriye kalan 3 kişiden birii elenirse benim adıma all starın 3.şoku olur bu 3 arkadaştan birisi elenmediği sürece benim adıma 2 şok vardır şuan
final puan alan @Bully @denizz19 @Yiğitt arkadaşlarada tebrikler yarışta kalanlarada başarılar
sen beni dinlemenin meyvesini yedin bence ayol senin listende bu şarkının yeri nerelerdeydiYine kötü gittim
Sürekli berbat gidiyorum amasen beni dinlemenin meyveasını yedin bence ayol senin listende bu şarkının yeri nerelerdeydi
kesinlikle o üşündüğün haftada şutlanırdın çok iyi zamanda attık elinden vlla
kötü gelsen de en kötü 5.sinBu hafta yine çok iyi geliyoruz
Kıskanma benim bu haftaki şarkım son albümün en çok dinlenen 2.şarkısıydı 36 milyonkötü gelsen de en kötü 5.sin
ay neyse ben bir hafta daha @GunesinOglu na nanik ve kapak yapmışım o yeter bana all stara layık görmediği yıldızımla son 10 a gidiyorumKıskanma benim bu haftaki şarkım son albümün en çok dinlenen 2.şarkısıydı 36 milyon
son 1 düşük haftan kaldı işim olmazla birlikte söylediğim diğer şarkı yine onunla sıkıntı yaşarsın haftaya ama o 1 adımı atarsan geriye kalan şarkılar final bence garanti gibi birşey şu haftayı atlat bence yeterSürekli berbat gidiyorum ama