Favorim Demet Akalın ve şampiyon olmasını istiyorum.
Favorim Demet Akalın ve şampiyon olmasını istiyorum.
pis diriliş ittifakı kurmuş bunlar.ssoy kullansaydım kimsenin sıralamasını etkilemiyormuşum, buna sevindim.
tam puanım efe'me gidecekti. @EFE UYSAL
@Bully sende çok iyiydin 11 vericektim ama sıralamana etki olmayacakmış.
sezen'e bende 3 puan vericektim onada etki etmiyormuşum. üzüldüm mert'e.
Haftaya Bir Bahar Akşamı geliyor oy kullanmazsan üzülürüm.oy kullansaydım kimsenin sıralamasını etkilemiyormuşum, buna sevindim.
tam puanım efe'me gidecekti. @EFE UYSAL
@Bully sende çok iyiydin 11 vericektim ama sıralamana etki olmayacakmış.
sezen'e bende 3 puan vericektim onada etki etmiyormuşum. üzüldüm mert'e.
ceceliye verdiğim puanlara bak istersen ilk kez tam vericektim adama oda nasip olmadı.pis diriliş ittifakı kurmuş bunlar.ss
iyi olmuşceceliye verdiğim puanlara bak istersen ilk kez tam vericektim adama oda nasip olmadı.
ama sana inat hep verebilirim artık.iyi olmuş
kullanmaya çalışırım umarım elenmezsin.Haftaya Bir Bahar Akşamı geliyor oy kullanmazsan üzülürüm.
ayo lzaten pis bir diriliş ittifakı var maskeli-efe hep düşük veriyor kesin sen de düşük verirdin pis pis .ssama sana inat hep verebilirim artık.
Hayır devam ediyorsun. Bir kez de beni dinle.ben artık yorum yapmıcam ne desem olmuyor ben devam
etmeyi çok istiyorum ama o sözleri unutamam
biz dirilişciler olarak zevkliyizdir.ayo lzaten pis bir diriliş ittifakı var maskeli-efe hep düşük veriyor kesin sen de düşük verirdin pis pis .ss
Belli olmaz tabii bu işler beni finalde deviren minik serçe elendiyse bundan sonra kimsenin elenmesi sürpriz olmaz artık.ama sana inat hep verebilirim artık.
kullanmaya çalışırım umarım elenmezsin.
Haftaya Bir Bahar Akşamı geliyor oy kullanmazsan üzülürüm.
Hayır devam ediyorsun. Bir kez de beni dinle.
biz dirilişciler olarak zevkliyizdir.
şarkıyı herkes ilk defa duymuş olmalı. şekil A.Belli olmaz tabii bu işler beni finalde deviren minik serçe elendiyse bundan sonra kimsenin elenmesi sürpriz olmaz artık.