Aynen Gül Rengi ve Hüsranı şimdi bekleme.Hareketli olanı mı diyorsun
Aynen Gül Rengi ve Hüsranı şimdi bekleme.Hareketli olanı mı diyorsun
Hareketli olan diğer şarkıların durumuna bağlı iyi puan alabilmesi eğer kötüler olursa biraz daha iyi olacaktır çünkü bu aralar az da olsa ısınmaya başladım şarkıya radyo dinlerken denk geliyor ara araAynen Gül Rengi ve Hüsranı şimdi bekleme.
Saat 18:00'i geçti ben sna ısınırsın demiştim.Hareketli olan diğer şarkıların durumuna bağlı iyi puan alabilmesi eğer kötüler olursa biraz daha iyi olacaktır çünkü bu aralar az da olsa ısınmaya başladım şarkıya radyo dinlerken denk geliyor ara ara
yakarım romayı da yakarım gerçi bu cücük acunu cehennem kuyuları paklar .ss@GunesinOglu çabuk gel yoksa Emre burayı yıkacak.
@denizz19'da patlayacak şimdi.yakarım romayı da yakarım gerçi bu cücük acunu cehennem kuyuları paklar .ss
Öyle de yazılır böyle de yazılır farketmez.da ayrı yazılır kesme işareti olmaz pis dirilişçi.ss
O kadar bekledik açıklanmalı. Dizim başlamadan.Sanırım açıklanmayacak.
Yarım saat evvel burdaydı hadi konuyu hazırlıyor diyelim bekleyelim azıcık dahaO kadar bekledik açıklanmalı. Dizim başlamadan.
Köpüreceğim az kaldı deniz duruldu ama köpürebilir her an fırtına ykındırçok sakin bir yaklaşım
Kesin saate bakıyordur 17:24 şuan.Köpüreceğim az kaldı deniz duruldu ama köpürebilir her an fırtına ykındır