Pc saatinden bahsetmiyorum
ay pisler şu an pc de saat 18.20 saat kaçta açılanacak pc ye göre şimdi.ssBende ondan bahsetmiyorum zaten normal kolumdaki saatten bahsediyorum.güldürdün
![]()
senden izin mi alacağımOlmaz kullanmana izin vermiyorum .ss
Pc saatinden bahsetmiyorum
ay pisler şu an pc de saat 18.20 saat kaçta açılanacak pc ye göre şimdi.ssBende ondan bahsetmiyorum zaten normal kolumdaki saatten bahsediyorum.güldürdün
![]()
senden izin mi alacağımOlmaz kullanmana izin vermiyorum .ss
Fırsatçı melun nasıl da atladı hemen
Eğer kullanırsan daha da konuşmam senleay pisler şu an pc de saat 18.20 saat kaçta açılanacak pc ye göre şimdi.ss
senden izin mi alacağım![]()
Yıldız bu şarkıyla kötü giderse ya da elenirse sen de kullanamazsın artık korkudan.Fırsatçı melun nasıl da atladı hemen
Iyyy hiç güzel de söylememiş şarkıya yazık olur .ss
yıldıza 12 üzerinden en az 10 verirsen olurFırsatçı melun nasıl da atladı hemen
Iyyy hiç güzel de söylememiş şarkıya yazık olur .ss
Eğer kullanırsan daha da konuşmam senle![]()
düet kullanamıyorsunuz sadece onun harici aynı şarkıları kullanabliyorsunuz bak sezen aksu dışında eller günahakrarı 84 , şebnem ayol sezen dısında herkes kullandıelenmezsem haftaya işim olmazı kullanıcam gör sen![]()
Plan da yapmış şimdiden .ssYıldız bu şarkıyla kötü giderse ya da elenirse sen de kullanamazsın artık korkudan.![]()
![]()
Pis çirkin parlakçı .ss oh oh Mustiyi eleyerek ne güzel bir iş yapmışıszdüet kullanamıyorsunuz sadece onun harici aynı şarkıları kullanabliyorsunuz bak sezen aksu dışında eller günahakrarı 84 , şebnem ayol sezen dısında herkes kullandı
kış güneşi, işim olmaz bu ikisini mutlaka kullan emre bu krıtık haftalarda sana şarkı alzım zaten bunlar yıldızın şarkıları ama tarkanda kullanabilir sonucta yarışmada yasak değil ama öncleik hak zaten yıldızın![]()
Bende ondan bahsetmiyorum zaten normal kolumdaki saatten bahsediyorum.güldürdün
![]()
Çabukİyi bari az safa yatayım dedim işe yaramış şidmi açıyorum konuyu![]()
Ben kalitesiz mi oluyorum şimdiKaliteden anlıyorsun. Bu hafta yüksek verenler kaliteli üyelerdir.![]()
Ben kalitesiz mi oluyorum şimdi: Olmadı bu
![]()
Yok yok bu defa seni sevindireyim dedimOrtalamanın üstündesin yine.![]()
Yok yok bu defa seni sevindireyim dedim1 puanı doğruya doğru fazla verdim ama diğerlerini hakkınla aldın
![]()
Aman zaten pek birşey vermedimO puanı verdiysenduygularım ile oynamış olursun söylim.ss
Nası beğendinmi puanımı.Beni iyi sınıfana koymuşsan zor olmamıştır.Hem bana sözün vardı.
![]()
Nası beğendinmi puanımı.![]()
Valla yüksek vermeye çalıştım elimden geldiğince yabancı şarkılara karşı bir kulak aşinalığım olmayınca düşük vermek zorunda kalıyorum dinliyorum hoşuma giderse işte verebildiğim kadar yüksek vermeye çalışıyorum.3 vermişsin bana.![]()
Ben sürekli jüri değilim ne zaman çağırırlarsa geliyorum.😳Küfür ettim.ss Bu hafta iyi vermezsen sen atarız jürilikten.![]()
Valla yüksek vermeye çalıştım elimden geldiğince yabancı şarkılara karşı bir kulak aşinalığım olmayınca düşük vermek zorunda kalıyorum dinliyorum hoşuma giderse işte verebildiğim kadar yüksek vermeye çalışıyorum.
Ben sürekli jüri değilim ne zaman çağırırlarsa geliyorum.😳
Evet kurtuluş yok benden Umut.Her hafta çağırıyor cücük Acun seni.ss