ayy evet 2 günde 600 izlenme gelmiş şuan 1 milyon olduk 5 günde 1 milyon gayet iyi birde bu videoyu silip tekrar yüklediler 100 izlenmesi falan olduğunda komplo kuruyorlar hep bizlereBak gk sayesinde izlenmesi arttı ben olsaydım'ın
ayy evet 2 günde 600 izlenme gelmiş şuan 1 milyon olduk 5 günde 1 milyon gayet iyi birde bu videoyu silip tekrar yüklediler 100 izlenmesi falan olduğunda komplo kuruyorlar hep bizlereBak gk sayesinde izlenmesi arttı ben olsaydım'ın
İlk hafta şarkımız listemiz ayarlanınca değişime uğradı @Çiğdem- vırvır etmezsen sevinirim.
@GunesinOglu @EFE UYSAL @adımutlulukk @OzaN @Aserat @Tzira @sokak sanati @Castei @Harunnn60 @-potterhead- @xemrexxx @harzemliişah @Yiğitt @mrt-06 @sürgünüm @*YıldırıM* @batuhankaralar @ozgur2113 @Amoureux @EnveR @Jonsnow @vadikızı @Titanium @Felon @Reytinger @soo @Bully @tolgab @Danger UA! @Billy Kane @cookies @cevaa @papuleoo @HachiKo @ahmetbayramm @Maskeli Fedai @hayret bi şey @DarkLeqenD @Arslan Bey @beyazsoy @gizem ak @S.G.A.T. @yigit_00 @BesaleT @eskici @Ahmad
Rakiplerden korkma değil aslında ilk haftaya final puanı almadan girmek istemiyorumBu şarkı çok güzel tabi korktun rakiplerden
Rakiplerden korkma değil aslında ilk haftaya final puanı almadan girmek istemiyorumTabi alır mıyım onu da bilmiyorum ama kükremek lazım en baştan.
20 şarkım da hazır meraklanmaBalık baştan kokar diyeceğim olmayacak
Neyse Sıla da şarkı çok.15.hafta garanti
ilk haftadan tek eleme formatındayız bu şarkı ahrcanırmı hiç cnm yine iyi puan alırsın benden ama 26 kişilik 1 elemeli ilk ahftada büyük stratejik hata yaptın şuan 20 haftalık periyot var boş ver parçan çok yerinde bir karardı bu parçan final puanıda alsa boş ver daha mantıklı olucaktı stratejik açıdanİlk hafta şarkımız listemiz ayarlanınca değişime uğradı @Çiğdem- vırvır etmezsen sevinirim.
@GunesinOglu @EFE UYSAL @adımutlulukk @OzaN @Aserat @Tzira @sokak sanati @Castei @Harunnn60 @-potterhead- @xemrexxx @harzemliişah @Yiğitt @mrt-06 @sürgünüm @*YıldırıM* @batuhankaralar @ozgur2113 @Amoureux @EnveR @Jonsnow @vadikızı @Titanium @Felon @Reytinger @soo @Bully @tolgab @Danger UA! @Billy Kane @cookies @cevaa @papuleoo @HachiKo @ahmetbayramm @Maskeli Fedai @hayret bi şey @DarkLeqenD @Arslan Bey @beyazsoy @gizem ak @S.G.A.T. @yigit_00 @BesaleT @eskici @Ahmad
20 şarkım da hazır meraklanma
Stratejimi benden daha iyi bilecek değilsin yailk haftadan tek eleme formatındayız bu şarkı ahrcanırmı hiç cnm yine iyi puan alırsın benden ama 26 kişilik 1 elemeli ilk ahftada büyük stratejik hata yaptın şuan 20 haftalık periyot var boş ver parçan çok yerinde bir karardı bu parçan final puanıda alsa boş ver daha mantıklı olucaktı stratejik açıdan
En iyi şarkıları derledim sizler için göreceğiz bakalımHadi bakalım pek umutluyuz senden sonuçta hata kabul etmiyoruz acımayız
belki kendisini sevmiyorum şarkı ayrı birşeyStratejimi benden daha iyi bilecek değilsin yaSende Sıla sevmem diyon ama maşallah her şarkısını seviyon
En iyi şarkıları derledim sizler için göreceğiz bakalım
Kendisini sevmeme nedenini biliyorum zatenbelki kendisini sevmiyorum şarkı ayrı birşey
Çalışınca ve mobilden girince öyle oluyorNe kadar kısa yorumlar yapıyor aaÇok kıskandın ikisini demi
ayoll bu kadını en güzel yarışmasında finale taşımışsın geçenlerde teadüfen görmüştüm bende forumdaymısım neden müdahele etmedim anlamadım hiç karışmamışımKendisini sevmeme nedenini biliyorum zatenşarkılarını beğenmeme lüksün yok harika sözler ve harika bir ses.
Güzel tabiayoll bu kadını en güzel yarışmasında finale taşımışsın geçenlerde teadüfen görmüştüm bende forumdaymısım neden müdahele etmedim anlamadım hiç karışmamışım
çok sert bir görünüşü var ama yani biraz yumuşak görünse bence hiç fena olmazGüzel tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?