15 eylüle falan gelicem diyip gitti forumdan tarihi 1 hafta ertele demişti sende tamam falan gibisinden umutlu konustun ertelenebilir açısından çocukta gönlü rahat gittiNe korkuyon gelecek
15 eylüle falan gelicem diyip gitti forumdan tarihi 1 hafta ertele demişti sende tamam falan gibisinden umutlu konustun ertelenebilir açısından çocukta gönlü rahat gittiNe korkuyon gelecek
Hani bir tek ben kalmıştım.Şarkılarını yollamayanlar :
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Rihanna - @sokak sanati
Tarkan - @Maskeli Fedai
Hande Yener - @gözlemci
Murat Boz - @yatutarsa
Gülşen - @Billy Kane
Sertab Erener - @adımutlulukk
Atiye - @OzaN
Göksel - @Ahmad
Hani bir tek ben kalmıştım.
All-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @eskici
Nesi iftira be sen dün bana bir tek sen yollamadın demedin mi.İftiradan vazgeç artık be
sevdiğim şarkılarından cnm 😉😉😉Kraliçe geri döndü.
İlk hafta şarkım ilk sezonda da beğenilen Pour It Up oluyor.
Rihanna'nın meşhur Twerkini sadece bu videoda göreceksiniz. Yani videoda önemli. Bilboardlarda ilk 10'dan aşağı düşmeyen şarkıdır bu arada.
İlk hafta parçamız şimdilik Pour It Up. Değiştirme ihtimalim düşük çünkü ilk sezondan biliniyor ve iyi puanlar geldi. Yine ilk 9'de olmayı diliyorum.
@Titanium @eskici @GunesinOglu @Castei @Felon @Çiğdem- @EFE UYSAL @gözlemci @xemrexxx @vadikızı @OzaN @yigit_00 @ozgur2113 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Ahmad @sürgünüm @Yiğitt @ahmetbayramm @berkann @cevaa @Reytinger @harzemliişah @soo @EnveR @Amoureux @Danger UA! @beyazsoy @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @hayret bi şey @Aserat @EnveR @*YıldırıM* @S.G.A.T.
@denizz19 @HachiKo @Tzira @-potterhead- @Tolstoyevski @batuhankaralar @Jonsnow Başka kimse yok galiba. Her hafta bu kadar uzun etiket yapmak bile zor. All Star çok heyecanlı olacak.
sevdiğim şarkılarından cnm 😉😉😉
ayy ama klip i göz önünde bulundurmam umarım
@sokak sanati ilk yirmi beşi zorlarsın
İlk sezon 3. hafta kullanmışım 9. olmuşum bence bu sezonda ilk 10 şansım olmalı.
bilinen bir şarkı koyman iyi olmuş cnm zaten şuana akdar açıklananlardan çok kötü tercih yapanlar var çok rahat geçersin onlarıBaktım ilk sezon puanlarına. Baya iyi vermişsin. Ona güvenerek kullandım zaten yoksa kullanmazdım.
Klibi göz önünde bulundurma istersen tabi sen ama göz önünde bulundurmak isteyecekler olmalı. Erkek kaynıyor forum.
bilinen bir şarkı koyman iyi olmuş cnm zaten şuana akdar açıklananlardan çok kötü tercih yapanlar var çok rahat geçersin onları
Şaka yapıyorum be ya
bilinen bir şarkı koyman iyi olmuş cnm zaten şuana akdar açıklananlardan çok kötü tercih yapanlar var çok rahat geçersin onları
eylülün 3.haftası ne beee 5 gün sonra baslıyoruz vlla bu sefer linç ederler seni ben bile kurtaramamKız gözlemci Eylül'ün 3.haftasına yetişiyormuş
eylülün 3.haftası ne beee 5 gün sonra baslıyoruz vlla bu sefer linç ederler seni ben bile kurtaramam
gözlemciye tekmemi atacazAsıl sen linç edersin
Yok merak etme Hande'nin yeni sahibi açıklanacak bugün
gözlemciye tekmemi atacaz
ohaaa ne 21 eylülü beee 😱😱😱Bekleyelim istersen 21 Eylül e kadar sorun yok benim için
ohaaa ne 21 eylülü beee 😱😱😱
bugün açıkla hemen handeyi kalan şarkılarıda topla herkes forumda yarın racapları hazır et