unutmuştum bunu teşekkürlerAll-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
Saol canım 20 puan bekliyorum.@Bully çok iyi gelmişsin canısı demiştim zaten final puanı gelecektir![]()
Sever misin şarkıyıunutmuştum bunu teşekkürler![]()
Ay nesini beğenmedin 10 numara kalitede bir şarkı yalan söyleme.beğenmedim![]()
Ay nesini beğenmedin 10 numara kalitede bir şarkı yalan söyleme.![]()
güzel şarkı cnm birlikte final puanı alarak başlarız umarım ilk haftayaAll-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @eskici
Özelden favorimsin tam puanım sana feda olsun diyordun ama.Ama cidden kötü![]()
güzel şarkı cnm birlikte final puanı alarak başlarız umarım ilk haftaya![]()
Saol canım 20 puan bekliyorum.![]()
Sever misin şarkıyı![]()
Beğendiğine sevindim bakalım inşallah senin şarkın da güzel 90'ların efsane şarkılarından.güzel şarkı cnm birlikte final puanı alarak başlarız umarım ilk haftaya![]()
1. hafta şarkım İstisna (Hadise)
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab
@mrt-06 @ozgur2113 şarkımı beğenmeden kaçmışsınız.All-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @eskici
Şarkılarını yollamayanlar :
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Rihanna - @sokak sanati
Tarkan - @Maskeli Fedai
Hande Yener - @gözlemci
Murat Boz - @yatutarsa
Gülşen - @Billy Kane
Sertab Erener - @adımutlulukk
Atiye - @OzaN
Göksel - @Ahmad
ayy gözlemciden korkuyorum bennn eylül ayında hiç gelmeyeceğini düşünüyorum çünküŞarkılarını yollamayanlar :
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Rihanna - @sokak sanati
Tarkan - @Maskeli Fedai
Hande Yener - @gözlemci
Murat Boz - @yatutarsa
Gülşen - @Billy Kane
Sertab Erener - @adımutlulukk
Atiye - @OzaN
Göksel - @Ahmad
ayy gözlemciden korkuyorum bennn eylül ayında hiç gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü
![]()