unutmuştum bunu teşekkürlerAll-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
Saol canım 20 puan bekliyorum.@Bully çok iyi gelmişsin canısı demiştim zaten final puanı gelecektir
Sever misin şarkıyıunutmuştum bunu teşekkürler
Ay nesini beğenmedin 10 numara kalitede bir şarkı yalan söyleme.beğenmedim
Ay nesini beğenmedin 10 numara kalitede bir şarkı yalan söyleme.
güzel şarkı cnm birlikte final puanı alarak başlarız umarım ilk haftayaAll-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @eskici
Özelden favorimsin tam puanım sana feda olsun diyordun ama.Ama cidden kötü
güzel şarkı cnm birlikte final puanı alarak başlarız umarım ilk haftaya
Saol canım 20 puan bekliyorum.
Sever misin şarkıyı
Beğendiğine sevindim bakalım inşallah senin şarkın da güzel 90'ların efsane şarkılarından.güzel şarkı cnm birlikte final puanı alarak başlarız umarım ilk haftaya
1. hafta şarkım İstisna (Hadise)
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab
@mrt-06 @ozgur2113 şarkımı beğenmeden kaçmışsınız.All-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @eskici
Şarkılarını yollamayanlar :
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Rihanna - @sokak sanati
Tarkan - @Maskeli Fedai
Hande Yener - @gözlemci
Murat Boz - @yatutarsa
Gülşen - @Billy Kane
Sertab Erener - @adımutlulukk
Atiye - @OzaN
Göksel - @Ahmad
ayy gözlemciden korkuyorum bennn eylül ayında hiç gelmeyeceğini düşünüyorum çünküŞarkılarını yollamayanlar :
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Rihanna - @sokak sanati
Tarkan - @Maskeli Fedai
Hande Yener - @gözlemci
Murat Boz - @yatutarsa
Gülşen - @Billy Kane
Sertab Erener - @adımutlulukk
Atiye - @OzaN
Göksel - @Ahmad
ayy gözlemciden korkuyorum bennn eylül ayında hiç gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü