MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Bak gk sayesinde izlenmesi arttı ben olsaydım'ın :A
ayy evet 2 günde 600 izlenme gelmiş şuan 1 milyon olduk 5 günde 1 milyon gayet iyi birde bu videoyu silip tekrar yüklediler 100 izlenmesi falan olduğunda komplo kuruyorlar hep bizlere :ppp::ppp::ppp:

ilk haftadan tek eleme formatındayız bu şarkı ahrcanırmı hiç cnm yine iyi puan alırsın benden ama 26 kişilik 1 elemeli ilk ahftada büyük stratejik hata yaptın şuan 20 haftalık periyot var boş ver parçan çok yerinde bir karardı bu parçan final puanıda alsa boş ver daha mantıklı olucaktı stratejik açıdan :F:F:F

ilk haftadan tek eleme formatındayız bu şarkı ahrcanırmı hiç cnm yine iyi puan alırsın benden ama 26 kişilik 1 elemeli ilk ahftada büyük stratejik hata yaptın şuan 20 haftalık periyot var boş ver parçan çok yerinde bir karardı bu parçan final puanıda alsa boş ver daha mantıklı olucaktı stratejik açıdan :F:F:F
Stratejimi benden daha iyi bilecek değilsin ya :A Sende Sıla sevmem diyon ama maşallah her şarkısını seviyon :D

Hadi bakalım pek umutluyuz senden sonuçta hata kabul etmiyoruz acımayız :A
En iyi şarkıları derledim sizler için göreceğiz bakalım :D

Ne kadar kısa yorumlar yapıyor aa :( Çok kıskandın ikisini demi :A
Çalışınca ve mobilden girince öyle oluyor :A

Tarkan ve Sıla'yı rakip olarak görüyorum evet ama kıskanmam için bir sebep yok ben de final görmüş biriyim sonuçta :A

Kendisini sevmeme nedenini biliyorum zaten :A şarkılarını beğenmeme lüksün yok harika sözler ve harika bir ses. :D
ayoll bu kadını en güzel yarışmasında finale taşımışsın geçenlerde teadüfen görmüştüm bende forumdaymısım neden müdahele etmedim anlamadım hiç karışmamışım
:F:F:F

ayoll bu kadını en güzel yarışmasında finale taşımışsın geçenlerde teadüfen görmüştüm bende forumdaymısım neden müdahele etmedim anlamadım hiç karışmamışım
:F:F:F
Güzel tabi :)

4zjl.jpg

@-potterhead- bildirim gelmedi, etiketleri kopyalarken önce adres çubuğuna yapıştır oradan tekrar kopyalayıp mesaj kutusuna yapıştır. Öyle yaparsan bildirim gelir. :D