@adımutlulukk bak sana tekrar hatırlatayım sen unutursun şarkını özelden yollamazsan -10 alacaksın
7 Eylül'e çok var canım.
@adımutlulukk bak sana tekrar hatırlatayım sen unutursun şarkını özelden yollamazsan -10 alacaksın
ben beğendim cnm nakaratı çok hoşş bence giriş tarafıda idare eder benden iyi oy alırsınHerkes şarkılarını paylaşıyor bende paylaşayım o zaman. Bu hafta ki ilk şarkım Katy Perry'nin 'Birthday'' şarkısı oluyor.Beğeneceğinizi tahmin ediyorum.
Çok tatlı çok şirin bir şarkı Klibi izlerken bile canınız pasta çekecek.
Şarkıyı recaplı dinlemek isteyenler için
1:09-2:09
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger
@ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei
@Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T.
@HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Bully @EFE UYSAL @-potterhead-@Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı
@Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @Çiğdem-
bekliyoruz musti kardeşliği herşeyden önce gelirŞarkım 5 Eylül'de.
Tatil bittikten hemen sonra paylaşacam.ben beğendim cnm nakaratı çok hoşş bence giriş tarafıda idare eder benden iyi oy alırsın
😉😉😉
bekliyoruz musti kardeşliği herşeyden önce gelir
@GunesinOglu ayy eğer bu çocuk şarkısını paylaşmayı unutursa son ana bırakıyoryaTatil bittikten hemen sonra paylaşacam.
90 lı yıllardakı şarkılara hakimsen eğer mustafa sandalın gidenlerden parçasınıda biliyorsundur severmisin 🙂🙂🙂@mrt-06 Kaçın Kurası 90 ların en sevdiğim şarkılarından biridir. Ama Sibel Tüzün'den dinlemeyi tercih ederdim. Yine de şarkının hatrına iyi bir puan alabilirsin benden.
90 lı yıllardakı şarkılara hakimsen eğer mustafa sandalın gidenlerden parçasınıda biliyorsundur severmisin 🙂🙂🙂
Bende öyle düşünüyorum. Sanırım mantıklı bir seçim yaptım ilk hafta için. 😉@Harunnn60 bence şarkın gayet güzel ilk haftayı atlatırsın gibi duruyor
Teşekkürler Çiğdem.ben beğendim cnm nakaratı çok hoşş bence giriş tarafıda idare eder benden iyi oy alırsın
😉😉😉
bekliyoruz musti kardeşliği herşeyden önce gelir
Herkes şarkılarını paylaşıyor bende paylaşayım o zaman. Bu hafta ki ilk şarkım Katy Perry'nin 'Birthday'' şarkısı oluyor.Beğeneceğinizi tahmin ediyorum.
Çok tatlı çok şirin bir şarkı Klibi izlerken bile canınız pasta çekecek.
Şarkıyı recaplı dinlemek isteyenler için
1:09-2:09
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger
@ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei
@Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T.
@HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Bully @EFE UYSAL @-potterhead-@Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı
@Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @Çiğdem-
Beğenmene sevindim.Şarkını beğendim ve ilk hafta rahat ilk 15'te yer alırsın gibi.
kotu puan almazsin gibi duruyo bendenEvet sevgili FAV10 ailesi. Bir MucisSurvivor'da daha buluştuk ki ben bu sever jüri değil yarışmacıyım. Öncelikle @Bully 'nin en sevdiği şarkıcılardan benim ise sevmediğim şarkıcı olan Serdar Ortaç ile katılıyorum yarışmaya.
Şaka bir yana umarım güzel vakit geçiririz bu yarışmada. Geçireceğimizi de zannediyorum çünkü forumun en iyi programı şu anda.Herkese bol şans.
Bende 1. Hafta şarkımı açıklıyorum.Serdar Ortaç'tan Elimle ile 1. Hafta yarışacağım.
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt
@xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06
@Maskeli Fedai @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat
@Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira
@Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @sürgünüm @yigit_00 @beyazsoy @GunesinOglu @-potterhead- @Jonsnow @tolgab
Teşekkür ederim.kotu puan almazsin gibi duruyo benden
aaa ne güzel senin gibi 90 lı yılları bilen birisinin juri olmasına sevindim senden kolay kolay kötü puan almayız biz mustinin kıymetli parçaları diğer haftalarda gelicek@Çiğdem- Gidenlerdeni severim tabiki. Mustafa Sandal'ın bana göre en iyi albümüdür o albüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?