Taş gibi çocuğu ne hale getirmiş melun.Ne biliyim sen yaparsın.
Keşke bunu profil yapsaydın, direk anlardık Yalın olduğunu.
Ekli dosyayı görüntüle 46286
Taş gibi çocuğu ne hale getirmiş melun.Ne biliyim sen yaparsın.
Keşke bunu profil yapsaydın, direk anlardık Yalın olduğunu.
Ekli dosyayı görüntüle 46286
Taş gibi? 😱Taş gibi çocuğu ne hale getirmiş melun.Kıskançlıkta 1 numarasın.
İyi bir şarkıyla başlıyorsun ilk haftaya, benden iyi puan alırsın.İlk hafta Gölge ile yarışıyorum herkese başarılar
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah
@sürgünüm @yigit_00
İlk hafta Gölge ile yarışıyorum herkese başarılar
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah
@sürgünüm @yigit_00
@sürgünüm @yigit_00
Yazın en büyük hitlerinden biri. Baya dinledik arabada olsun, spor salonunda olsun. Güzel parça yani iyi bir seçim yapmışsın.İlk hafta Gölge ile yarışıyorum herkese başarılar
@sürgünüm @yigit_00
@sürgünüm @yigit_00
Hiç bilmediğim bir şarkı bakmam lazım.
İlk hafta şarkımız; Güle Güle Şekerim
@batuhankaralar @-potterhead- @GunesinOglu @tolgab @Aserat @gözlemci @HachiKo @Ahmad @vadikızı @OzaN @Yiğitt @denizz19 @sokak sanati @Bully @cookies @Tzira @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @Felon @Danger UA! @Çiğdem- @ozgur2113 @hayret bi şey @S.G.A.T. @EnveR @harzemliişah @sürgünüm @Maskeli Fedai @mrt-06 @yiğit_00 @Castei @soo @DarkLeqenD @berkann @cevaa @Harunnn60
bi ilk olsun, all star için ilk hafta ki parçamı açıklayayım bende madem.
@yatutarsa @OzaN @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @Çiğdem- @Harunnn60 @tolgab @HachiKo @xemrexxx
not: aklıma gelenleri yazdım.
Değiştirdim.Hiç bilmediğim bir şarkı bakmam lazım.
Iyi bakalımBu daha da kötü@adımutlulukk ne yapıyon
@Bully @denizz19 @Bully size duyuru
Bu sezon puanlarım 20 üstünden olacak
Ay ne 2 kez etiketliyon beni.Bu daha da kötü@adımutlulukk ne yapıyon
@Bully @denizz19 @Bully size duyuru
Bu sezon puanlarım 20 üstünden olacak
Şarkıyı araştırdım forum seviyormuş.Bana atmayı unutmayın da @adımutlulukk @Billy Kane
@adımutlulukk sana ilk hafta veda edebiliriz
@Billy Kane bomba gibi gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?