MusicSurvivor All Star | 1.Hafta Sonuçları

vehh puan verirken ölmessem iyi 😕 dedim ben bu @GunesinOglu na da dinletemedim ''benim zamanım yok jüri olmiyim çıkar beni'' diye de dinlemedi
neyse olduk artık
Şarkıları dinlemen 24 dakikanı falan bulur bu hafta zamanla süre düşecek zaten bu hafta iki kişi elenecek.

15-20 dakikada da puanlamaya karar verip GunesinOglu'na yollarsın işte bu hafta 40-45 dakikada işi bitirirsin diye umuyorum.

Valahi kime kaç puan verdiğini bilmiyorum şarkıları dinledim 3 guruba ayırdı senin şarkın son gurubta kaldı. Haksızlık yapmak için çok uğraştım yapacak bir şeyyok. Maalesef çok kötü şarkıyla katılmıştır Şebnem ferahin son zamanlarda çam kuyruklarından sonra patlayan şarkısı olmadı. Eski şarkılarını kullanırsa yüksek alırsın benden

@Harunnn60 teşekkür ederim.
D

@beyazsoy naptın sen yaa.
İlk sezon iyi veriyordun sen bana.

Kim hangi şarkıyla katıldı ona bakmadim şarkıları dinleyip karar verdim

Oha @beyazsoy 26 puanı bana vermişse öldüğüm gün gelmiştir
Sağol
Diğer şarkılar kötüydü ben de istemedim vermek ama ne yapayım))

Serdar ortac i bilgisayarına sokmam adamın en feksefik k şarkısı binlerce dansöz var dusun ben nasıl serdar ortaca oy vereyim ustelik eski şarkılarında az buz müzik var yeni şarkıları dökülüyor .. Son zamanlarda hiç bir hit çıkaramadı zaten

Son düzenleme:
Yahu bu kadar mı zor evet bu şarkı iyiydi demek seni ben birazcık çözdüysen zaten bu Şarkıyı neden beğendiğini de biliyorum)))

Katy sen miydin ya. Üzüldüm ama yapacak birşey yok.şarkıyı beğenmedim.turkceleride daha çok seviyorum.keşke turk bir şarkıcı ile yarismaya katilsaydin.

@harzemliişah kardeşine düşük vermişin Ceceli
Ceceliyi severim amma bu şarkı o kadar güzel değil vidyo kötüydü birde şarkı güzel olsada o konser ortamında güzelliğini hissedemiyorsun.

Bu hafta sevecen.

Yeni hafta konusu ne zaman açılsın

Yok yok onları sokak sanati'na demiştim senle alakası yok.
Şaka yapıyorum zaten tabiki de beğenmediğine kötü puan verebilirsin bundan asla alınmam.
Küçük şeyler bunlar. Ama sen Yıldızlar Yarışıyor'da Kıvanç desteklemeye devam et.