MusicSurvivor All Star | 1.Hafta Sonuçları

Aynen hatta sor çok güzel çok duygusal bir şarkı.Bring me back de çok güzel bence esc den prim yapar :A

Sen de ilk haftayı atlattın artık final puanı için savşamalısın :D

Şimdi araştırıyorum, aynen atlattım ama zor atlattığımın farkındayım. Yeni şarkı arıyorum. :X

Cıyak cıyak bağırıyordu. Başım ağrıdı.:( Daha düzgün bağırdığı şarkılarda görüşürüz.:Z Zaten ilk sezon Şebo'ya iyi verirdim bilirsin.:bhr:

@Tolstoyevski seni göremedik.ss

Puanlama konusunda bana kimse bildirmediğine göre 5.haftadan itibaren puanlamaya başlayacağım sanırım, her 5 haftada 1 hatırlatırsanız sevinirim. :)

@adımutlulukk Yanarım Sertab'ın en sevdiğim şarkısıdır. Bende bu hafta iddialı bir Sertab şarkısı görmek isterim.

Oy veren herkese teşekkürler,zirvedeki arkadaşlara Atacana,Denize tebrikler.İki şey aklıma takıldı,onu yazayım.
İlki Yalın`'ın Kalamadım şarkısı Kasma`ya çok benziyormuş,özelikle nakarata kadar olan bölümde sanki o şarkısını dinliyormuş gibi hissettim. @Bully
Bi de juride rock seven çok az isim var,o yüzden rock`çıların daha yükseğe çıkma şansı çok aşağılarda,maalesef.

Oy veren herkese teşekkürler,zirvedeki arkadaşlara Atacana,Denize tebrikler.İki şey aklıma takıldı,onu yazayım.
İlki Yalın`'ın Kalamadım şarkısı Kasma`ya çok benziyormuş,özelikle nakarata kadar olan bölümde sanki o şarkısını dinliyormuş gibi hissettim. @Bully
Bi de juride rock seven çok az isim var,o yüzden rock`çıların daha yükseğe çıkma şansı çok aşağılarda,maalesef.

Aslında bu şarkı kötüydü teoman ın sevdiğim şarkıları var ama bu maalesef iyi değildi ya :(

Sen söyleyince kafamda canlandırayım dedim evet benzerlik yok diyemem cidden Kasma biraz Kalamadım'ım hızlandırılmış versiyonu gibi olmuş tabii nakarata kadar olan kısım için söylüyorum bunu nakaratların pek alakası yok çünkü. :D

Güzel puan vermişsin tekrar teşekkürler haftaya da seveceğini bildiğim bir şarkısıyla geliyorum. :A

@S.G.A.T. Bende fark ettim. Pop şarkıları daha avantajlı gibi. Teoman'ı sevmeme rağmen çok hoşlandığım bir şarkı değildi Renkli Rüyalar Oteli. Gerçi ilk hafta için gayet doğru bir tercihmiş, ama daha iyi şarkıları var.

@S.G.A.T. Bende fark ettim. Pop şarkıları daha avantajlı gibi. Teoman'ı sevmeme rağmen çok hoşlandığım bir şarkı değildi Renkli Rüyalar Oteli. Gerçi ilk hafta için gayet doğru bir tercihmiş, ama daha iyi şarkıları var.

Aynen teoman ı severim ama şarkı hoş değildi bence de

@Bully geçen diyordun ya yeni kural ne diye :A

Final puanı alıp son sıralara düşerseniz elenirsiniz o yüzden dedim :F

Son düzenleme: