MusicSurvivor All Star | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Forumdaki herkes jüri olabilir,ben özel olarak jüri seçmiyorum.Çoğu kişiye teklif götüyorum,kendi kabul etmezse ne yapayım ?
Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz

Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz

@Ahmad 'tan bahsediyorsun.Bu forumda müziğe en çok önem verenlerden.Adam düşüncesini söylüyor.Bu forumda taraflı olacak en son kişidir kendisi.

@DarkLeqenD yapabilirsin

@Ahmad 'tan bahsediyorsun.Bu forumda müziğe en çok önem verenlerden.Adam düşüncesini söylüyor.Bu forumda taraflı olacak en son kişidir kendisi.

@DarkLeqenD yapabilirsin
Hıhı görüyoruz tarafsizligi adam baştan beri bir kez bile iyi vermedi üstelik ben sorunca kaale bile aalmayıp cevap vermedi.

Geçen sene Tarkanin en sevdigim şşarkıları ddediğine bu sene bir kez bile vermedi

Senin Tarkan dinlemişliğinden daha çok tarkan dinlemiş bir isimdir @Ahmad .
Sadece 17 haftanın sonucuna göre değerlendirme yapmış orada Ahmet.
Sana düşük verecek manası yok orada.

Ay benim kavga edecek halim yok kimseyle, barışçıl heidiyim ben artık.

Takas ile bile buzları eritmişsin.
Bugün pollyanna'sın bencede.

oylama sistemi ni anladım mı test edicem
şimdi 25 puan var ve ben herkese istediğim kadar mı vericem
x yarışmacısına 21 diğerlerine 1 er puan versem olur mu
@GunesinOglu hadi onayla beni

21'i bana vereceksen geçerli tabi ki.

takas ile zaten sorunum yoktu ki benim, biz tartışalı aylar oldu onun üzerine kaç kere konuştuk biz.

Artık yıldım kavga etmekten, @Bully duymasın.
Çünkü ne zaman bu lafı söylesem kavga ediyorum.

Benden çok Tarkan dinlemişse Tarlanın sevmem diyordu eee benden nasıl Tarkan dinlemiş oluyor

Gelelim can alıcı soruya bu haftada düşük verirse bu dedigini yutacak misin

maalesef cınım tüm şarkılar güzel eşit vermeye çalışıcam
sadece senin ki güzel olsa 21 verirdim

Benden çok Tarkan dinlemişse Tarlanın sevmem diyordu eee benden nasıl Tarkan dinlemiş oluyor

Gelelim can alıcı soruya bu haftada düşük verirse bu dedigini yutacak misin

Orada mübalağa yaptık tatlım.
Adam müzik kültürü ile seni döver yani. Öyle sıradan biri değil.

Yutmak ile alakası yok. İyi vermek zorunda değil. Sevmiyor da olabilir. Neyse milleti suçlama zevklerinden dolayı.

maalesef cınım tüm şarkılar güzel eşit vermeye çalışıcam
sadece senin ki güzel olsa 21 verirdim

Elimde öyle bir şarkı var mı.

@destere artık poponu kaldırda cevap verm.

takas ile zaten sorunum yoktu ki benim, biz tartışalı aylar oldu onun üzerine kaç kere konuştuk biz.

Artık yıldım kavga etmekten, @Bully duymasın.
Çünkü ne zaman bu lafı söylesem kavga ediyorum.

Bully 2-3 gün yok gibi. Sen istediğin gibi salla.

Yalan söyleme burnun uzayacak.ss