Biliyorum yada Cengiz buradan şarkıyı alsaydı.
Boş yere kırdılar birbirlerini. 2 tık yapıp işi halledecekken.
evette cengiz her zaman özelden istiyor şarkıyı
Biliyorum yada Cengiz buradan şarkıyı alsaydı.
Boş yere kırdılar birbirlerini. 2 tık yapıp işi halledecekken.
Beni mi tuttun la bana baştan beri dusuk verenlerden biri sendin o iki şarkılara iyi vermeseydin senin sorunundu )))
Doğru geçen yıl iyi verdiği şarkılara bu yıl dusuk vermekte müzik zevki zatenMüzik zevkinin farklı olması sorunlu olduğu anlamına gelmez
Doğru geçen yıl iyi verdiği şarkılara bu yıl dusuk vermekte müzik zevki zaten
Aşk Gitti Bizdeni ilk hafta kullanmıştım )İyi hatırlamıyorsun herhalde ben 2.sezonun yarısında yoktum.Diğer yarısında da 10 üzerinde puanlayıp hep 8-9-10 veriyordum
Aşk Gitti Bizdeni ilk hafta kullanmıştım )
Sectigin jurilerde taraflı
Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmazForumdaki herkes jüri olabilir,ben özel olarak jüri seçmiyorum.Çoğu kişiye teklif götüyorum,kendi kabul etmezse ne yapayım ?
Aynen öyleValla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz
Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz
Tm bırakınya tartışmayı oylama başlasında heyecanımız katlansın@Ahmad 'tan bahsediyorsun.Bu forumda müziğe en çok önem verenlerden.Adam düşüncesini söylüyor.Bu forumda taraflı olacak en son kişidir kendisi.
@DarkLeqenD yapabilirsin
Hıhı görüyoruz tarafsizligi adam baştan beri bir kez bile iyi vermedi üstelik ben sorunca kaale bile aalmayıp cevap vermedi.@Ahmad 'tan bahsediyorsun.Bu forumda müziğe en çok önem verenlerden.Adam düşüncesini söylüyor.Bu forumda taraflı olacak en son kişidir kendisi.
@DarkLeqenD yapabilirsin
Ay benim kavga edecek halim yok kimseyle, barışçıl heidiyim ben artık.Şşş @Yiğitt forumdayken kimsenin haddi değil tartışmak.
Tartışma çıkmasın lütfen. Ben atayım @Maskeli Fedai senin nyerine şarkını.
Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz
Ay benim kavga edecek halim yok kimseyle, barışçıl heidiyim ben artık.
oylama sistemi ni anladım mı test edicem şimdi 25 puan var ve ben herkese istediğim kadar mı vericem x yarışmacısına 21 diğerlerine 1 er puan versem olur mu @GunesinOglu hadi onayla beni
takas ile zaten sorunum yoktu ki benim, biz tartışalı aylar oldu onun üzerine kaç kere konuştuk biz.Senin Tarkan dinlemişliğinden daha çok tarkan dinlemiş bir isimdir @Ahmad . Sadece 17 haftanın sonucuna göre değerlendirme yapmış orada Ahmet. Sana düşük verecek manası yok orada.
Takas ile bile buzları eritmişsin. Bugün pollyanna'sın bencede.
21'i bana vereceksen geçerli tabi ki.
Benden çok Tarkan dinlemişse Tarlanın sevmem diyordu eee benden nasıl Tarkan dinlemiş oluyorSenin Tarkan dinlemişliğinden daha çok tarkan dinlemiş bir isimdir @Ahmad . Sadece 17 haftanın sonucuna göre değerlendirme yapmış orada Ahmet. Sana düşük verecek manası yok orada.
maalesef cınım tüm şarkılar güzel eşit vermeye çalışıcam sadece senin ki güzel olsa 21 verirdimSenin Tarkan dinlemişliğinden daha çok tarkan dinlemiş bir isimdir @Ahmad . Sadece 17 haftanın sonucuna göre değerlendirme yapmış orada Ahmet. Sana düşük verecek manası yok orada.
21'i bana vereceksen geçerli tabi ki.
Bugünlük sende kalsın, birkaç güne ben çatacak birisi bulur alırım senden, töbe ya. (Aman nazar değmesin halime )@Yiğitt çiğim özelliğini bana mı geçirdin bugün kavga edip duruyom
Benden çok Tarkan dinlemişse Tarlanın sevmem diyordu eee benden nasıl Tarkan dinlemiş oluyor
Gelelim can alıcı soruya bu haftada düşük verirse bu dedigini yutacak misin
maalesef cınım tüm şarkılar güzel eşit vermeye çalışıcam sadece senin ki güzel olsa 21 verirdim
takas ile zaten sorunum yoktu ki benim, biz tartışalı aylar oldu onun üzerine kaç kere konuştuk biz.
Artık yıldım kavga etmekten, @Bully duymasın. Çünkü ne zaman bu lafı söylesem kavga ediyorum.