Biliyorum yada Cengiz buradan şarkıyı alsaydı.
Boş yere kırdılar birbirlerini. 2 tık yapıp işi halledecekken.![]()
evette cengiz her zaman özelden istiyor şarkıyı
Biliyorum yada Cengiz buradan şarkıyı alsaydı.
Boş yere kırdılar birbirlerini. 2 tık yapıp işi halledecekken.![]()
Beni mi tuttun la bana baştan beri dusuk verenlerden biri sendin o iki şarkılara iyi vermeseydin senin sorunundu)))
Doğru geçen yıl iyi verdiği şarkılara bu yıl dusuk vermekte müzik zevki zatenMüzik zevkinin farklı olması sorunlu olduğu anlamına gelmez![]()
Doğru geçen yıl iyi verdiği şarkılara bu yıl dusuk vermekte müzik zevki zaten![]()
Aşk Gitti Bizdeni ilk hafta kullanmıştımİyi hatırlamıyorsun herhalde ben 2.sezonun yarısında yoktum.Diğer yarısında da 10 üzerinde puanlayıp hep 8-9-10 veriyordum
Aşk Gitti Bizdeni ilk hafta kullanmıştım)
Sectigin jurilerde taraflı![]()
Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmazForumdaki herkes jüri olabilir,ben özel olarak jüri seçmiyorum.Çoğu kişiye teklif götüyorum,kendi kabul etmezse ne yapayım ?
Aynen öyleValla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz![]()
Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz![]()
Tm bırakınya tartışmayı oylama başlasında heyecanımız katlansın@Ahmad 'tan bahsediyorsun.Bu forumda müziğe en çok önem verenlerden.Adam düşüncesini söylüyor.Bu forumda taraflı olacak en son kişidir kendisi.
@DarkLeqenD yapabilirsin
Hıhı görüyoruz tarafsizligi adam baştan beri bir kez bile iyi vermedi üstelik ben sorunca kaale bile aalmayıp cevap vermedi.@Ahmad 'tan bahsediyorsun.Bu forumda müziğe en çok önem verenlerden.Adam düşüncesini söylüyor.Bu forumda taraflı olacak en son kişidir kendisi.
@DarkLeqenD yapabilirsin
Ay benim kavga edecek halim yok kimseyle, barışçıl heidiyim ben artık.Şşş @Yiğitt forumdayken kimsenin haddi değil tartışmak.
Tartışma çıkmasın lütfen. Ben atayım @Maskeli Fedai senin nyerine şarkını.![]()
Valla bir sectigin jjuri var adam daha şarkıları görmeden Sıla Yalın Rihanna finalde diyor benle @EFE UYSAL ı dışarıya atiyor.BBunları uyarsan fena olmaz![]()
Ay benim kavga edecek halim yok kimseyle, barışçıl heidiyim ben artık.![]()
oylama sistemi ni anladım mı test edicemşimdi 25 puan var ve ben herkese istediğim kadar mı vericem
x yarışmacısına 21 diğerlerine 1 er puan versem olur mu
@GunesinOglu hadi onayla beni
![]()
takas ile zaten sorunum yoktu ki benim, biz tartışalı aylar oldu onun üzerine kaç kere konuştuk biz.Senin Tarkan dinlemişliğinden daha çok tarkan dinlemiş bir isimdir @Ahmad .Sadece 17 haftanın sonucuna göre değerlendirme yapmış orada Ahmet.
Sana düşük verecek manası yok orada.
Takas ile bile buzları eritmişsin.Bugün pollyanna'sın bencede.
21'i bana vereceksen geçerli tabi ki.![]()
Benden çok Tarkan dinlemişse Tarlanın sevmem diyordu eee benden nasıl Tarkan dinlemiş oluyorSenin Tarkan dinlemişliğinden daha çok tarkan dinlemiş bir isimdir @Ahmad .Sadece 17 haftanın sonucuna göre değerlendirme yapmış orada Ahmet.
![]()
maalesef cınım tüm şarkılar güzel eşit vermeye çalışıcamSenin Tarkan dinlemişliğinden daha çok tarkan dinlemiş bir isimdir @Ahmad .Sadece 17 haftanın sonucuna göre değerlendirme yapmış orada Ahmet.
21'i bana vereceksen geçerli tabi ki.![]()
Bugünlük sende kalsın, birkaç güne ben çatacak birisi bulur alırım senden, töbe ya.@Yiğitt çiğim özelliğini bana mı geçirdin bugün kavga edip duruyom![]()
Benden çok Tarkan dinlemişse Tarlanın sevmem diyordu eee benden nasıl Tarkan dinlemiş oluyor
Gelelim can alıcı soruya bu haftada düşük verirse bu dedigini yutacak misin![]()
maalesef cınım tüm şarkılar güzel eşit vermeye çalışıcamsadece senin ki güzel olsa 21 verirdim
![]()
takas ile zaten sorunum yoktu ki benim, biz tartışalı aylar oldu onun üzerine kaç kere konuştuk biz.
Artık yıldım kavga etmekten, @Bully duymasın.Çünkü ne zaman bu lafı söylesem kavga ediyorum.
![]()