Kim atmadıya.sssssGidiyorum şarkınızı atın bana bysss
Kim atmadıya.sssssGidiyorum şarkınızı atın bana bysss
Ben sana sordum vadikizina değil@Maskeli Fedai iyi misin @vadikızı cevap vermiş zaten.Evet uzatıyorum var mı diyeceğin
@GunesinOglu ne bu egoist tavırlar.Cevap vermemeler vs ?
Şarkıları paylaştık işte uzatmak için uzatiyorsun
Yahu işte konuda daha niye yolluyoruz ına sürekli erteliyorpaylaştında özelden cengize göndereceksin
Sakın konudan alacak şarkıyı yollamayacam benŞşş @Yiğitt forumdayken kimsenin haddi değil tartışmak.
Tartışma çıkmasın lütfen. Ben atayım @Maskeli Fedai senin nyerine şarkını.
Yahu işte konuda daha niye yolluyoruz ına sürekli erteliyor
Yahu işte konuda daha niye yolluyoruz ına sürekli erteliyor
Sakın konudan alacak şarkıyı yollamayacam ben
Çeyrek final için daha önceden şarkıyı konuda ppaylaşıyorduk şu anda uzatmak iiçin böyle yyapıyorsun@Maskeli Fedai o zaman-10 u alırsın ben hep şarkıyı istiyorum.Ayrıca sen bana atarlanacaksın ben de sakin mi kalacağım,istediğim gibi cevap veririm,emir verme bana
Çeyrek final için daha önceden şarkıyı konuda ppaylaşıyorduk şu anda uzatmak iiçin böyle yyapıyorsun
Allah için -10muş bende yyarışmam bu yarışmada -10 la başlatirsan
@Maskeli Fedai yarışmazsan yarışma ağlamamı filan mı bekliyorsun ?
Canım 2.sezon ve 3.sezon çeyrek finalini ben sunmadım
Ağlama istersen senin duygularına karışacak değilim@Maskeli Fedai yarışmazsan yarışma ağlamamı filan mı bekliyorsun ?
Canım 2.sezon ve 3.sezon çeyrek finalini ben sunmadım
Ağlama istersen senin duygularına karışacak değilim
Keşke yine sunmasaydin bu yıl hep taraflı sundun
Evet arkadaşlar tartışıp kırdılar birbirlerini artık keyiflerine diyecek yoktur. @GunesinOglu @Maskeli Fedai ne geçti elinize.
umutum @Maskeli Fedai şarkıyı özelden gönderse bunlar olmayacak ta işte
Beni mi tuttun la bana baştan beri dusuk verenlerden biri sendin o iki şarkılara iyi vermeseydin senin sorunundu )))Doğru 2 haftadır sana çok iyi puanlar veriyorum,biraz seni tuttum herhalde ya