eTV MusicSurvivor 8.Sezon Şampiyonu / Sertab Erener - kerem

Son kez sizlere çok teşekkür ederim, bu foruma geldiğim için çok mutluyum. İyi ki buranın bir parçası oldum. Gerçekten buradan sizlerle beraber vakit geçirmek çok mutlu ediyor beni, seviliyorsunuz. Hepiniz sağ plun, var olun.

@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon@Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü

Bu arada kazanan Kerem arkadaşımı ayrı tebrik ediyorum Sertab Erener gibi bi isim her zaman favorilerden olur bu tür yarışlarda

Maskeli Fedai ve Yalın performansları da iyiydi finalde oyumu ondan yana kullandım ama %55-45'ti 2 müzik de benim için iyi bi organizasyon yöneten Çiğdem'i de tebrik etmek lazım

Üye olalı tam 1 yıl bile olmadan böyle güzel bir ödül kazanmak iyi motive olacaktır senin için de darısı en favori üye ve diğer etkinliklere

Tebrik ederim @kerem, yarışmanın genelinde de başarılıydın hak ettin.

@Maskeli Fedai finalde seni desteklemiştim ama şu aşamada zaten kaybeden olmaz, tebrikler.

Tüm verdiğin emekler için sana da ayrıca teşekkürler, Kötü bir dönem geçiriyorken çok iyi gelmişti burası. Yarıştığım süre zarfında da çok eğlendim.
Jüri olarak pek katkım olmadı ama.
@Çiğdem-

MS Yönetimimizde herkes teşekkürü hak ediyor ve daha edemediklerim çok büyük bir aileyiz bu kadar kişiyle bir yarışma sunmak gerçekten bu forumun özelliği

bana teşekür etsen yeterli diğerlerine etmiş kadar olursun zaten

Çok teşekkür ederim Kraliçem, desteklerin çok büyüktü bana karşı.

Daha önce ilk sezonunda Şampiyon olan biri olmamıştır herhalde. Forumun tarihine geçtim herhalde.
kazanınca teşekür edersin tabi daha geçen gün hogathamı yerle bir ediyordun bunun hesabını senden soracağız
)

tamam kız işte övdük seni habire niye dürtüklüyorsunki biraz daha övelim diye

tamam işte eline yüzüne bulaştırmadan bitirdin sezonu daha ne

harikasın her zamanki gibi ama fok en başta olmalıydı