@destere i çıldırtmayın hepinizi desteresiyle kesecek sonundaDimii, şimdi de tüm zamanların Jüri Başkanı olmaya geliyorum.@destere
@destere i çıldırtmayın hepinizi desteresiyle kesecek sonundaDimii, şimdi de tüm zamanların Jüri Başkanı olmaya geliyorum.@destere
Al Sana gece gece kudur,
Hamile kalmak isteyen kim? Sırf bîtaraflarını büyütsün diye yapıyor zaten.kız zır cahilmiş desene96 milyon kez erkek eli değmiş hala çocuklar nasıl peydah olur bilmiyor
deseydin ya saftirik chantal el teması hamile bırakmaz seni yeterki bamya değmesin
Sen gidersin tekrar köyüne. O zaman hallederiz, sen olmadığın için sıkıntı yok, çantada keklik.yok devenin nalı
ben burda dururken sen anca tüm zamanların deve kuşu yumurtası olursun
@destere evden çıkamamış hasta hasta yatıyor garibanım. O kadar kötü ki sırf hastalığı geçsin diye desteresiyle kendini kesecek.
Hahha fok başkanın cevabını görmeden yazmıştım ama tanıyoruz sonuctayok devenin nalı
ben burda dururken sen anca tüm zamanların deve kuşu yumurtası olursun
Fokun yazın ortadan kaybolacak yine.Hahha fok başkanın cevabını görmeden yazmıştım ama tanıyoruz sonucta@kerem
Herif başındakıleri atmaya çalışıyor zaten
Son Mesajlarına henüz bakamadımf aceye girmedim için
Neden sende kalacakmış? Çokmu kötü düşünüyor?Son Mesajlarına henüz bakamadımf aceye girmedim içinDüşüncelerine bakacam yarın ama senin hakkında dedikleri bende kalacak tabikide alamancı
Protector geliyor çok az kaldı, çatlamaya hazır ol
sonunda ümüklerini sıkacağım elimde kalacaklar
kesintisiz 36 ay burdayım hiç bir yere kıpraşmıyorumFokun yazın ortadan kaybolacak yine.Zaten Şampiyon olmuş birine başkanlık gerektirir kural böyle.
O zaman Nisan'dan Ekim ayına kadar nerdeydin?kesintisiz 36 ay burdayım hiç bir yere kıpraşmıyorum
kendime cahantallar arıyordumO zaman Nisan'dan Ekim ayına kadar nerdeydin?
Aaa gerçekten ayoll su fok balıklarına oranla kar fok balıkları çok haccaklarböyle bir sempatiklik kimde var kendime tekrar aşık oldum
kesintisiz 36 ay burdayım hiç bir yere kıpraşmıyorum
Baktı başkanlıkta oturucak koltuk kalmıyor artık bekler herhaldeO zaman Nisan'dan Ekim ayına kadar nerdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?