işte alamancı @kerem başkalarının yumurtasına kuluçkaya yatıp civciv çıkarmışHhaha 2 kez katılan SertabAlamancıyı övdük Sertaba 1 şampiyonluk getirdi
işte alamancı @kerem başkalarının yumurtasına kuluçkaya yatıp civciv çıkarmışHhaha 2 kez katılan SertabAlamancıyı övdük Sertaba 1 şampiyonluk getirdi
ama dediğim şekilde düzeltilirse daha iyi olmazmı sekizinci sezonun dandik şampiyonuçok afili duruyor
Aaa oda farklı bir bakış açısı evet cnmişte alamancı @kerem başkalarının yumurtasına kuluçkaya yatıp civciv çıkarmışönce sertabla yarışanlar sertabı ms ye hazırlamışlar kadın tam şampiyonluk tecrübesine kavuşunca kerem karpuzu hazıra konmuş bunun nesini kutlayalım
bak şimdi güzel konuştunSezonun dandik olması senin fok başkanı olarak ortalığı fok etmwnden dolayıdır. Yoksa Sertab Kenan falan çok kaliteli isimlerdi
yeni sezonu bir hafta sonra başlat @kerem in sevinci kursağında patlasınAaa oda farklı bir bakış açısı evet cnm
Yeni sezon 5 yıl sonra baslasın etiket bende kalsın 5 yıl diyor
bak şimdi güzel konuştunben eskiden tek başıma jüri başkanıyken ne muhteşem heyecanlar yaşanıyordu sonra başkanlar çoğaldı şeyini sallasan bir başkana değiyorböyle olunca yarışmada ne saygınlık ne ciddiyet kaldıbir dahaki ms de @Çiğdem- in yanlıştan dönüp tekrar beni tek başkan olarak ataması şart
finalde @Tolstoyevski çöpcülere beddua etmişti sanırım
Seni başkan olarak atıyorum. Bir tane yardımcı yada köle seçebilirsin kendine. Bende oyun kurucu milli şef olarak sizi dikta edeceğim.
Aaa bir de bu Milli Şef hep başkand emekmiş sanırım yarışarak yoruluyor kapağı sen yokken attı 😱😱😱bak şimdi güzel konuştunben eskiden tek başıma jüri başkanıyken ne muhteşem heyecanlar yaşanıyordu sonra başkanlar çoğaldı şeyini sallasan bir başkana değiyorböyle olunca yarışmada ne saygınlık ne ciddiyet kaldıbir dahaki ms de @Çiğdem- in yanlıştan dönüp tekrar beni tek başkan olarak ataması şart
milli şey mef tanımayızSeni başkan olarak atıyorum. Bir tane yardımcı yada köle seçebilirsin kendine. Bende oyun kurucu milli şef olarak sizi dikta edeceğim.
Ona final bile çoktu haklısın ayollfinalde @Tolstoyevski çöpcülere beddua etmişti sanırımçöpcüleri sevmediğimiz için mecburen erkin dedeye oy attık
gelsinde görsün hanyayı konyayı
milli şey mef tanımayızsenin atama yetkinde anca kurunun yanına pilav atamak olur
Aaa bir de bu Milli Şef hep başkand emekmiş sanırım yarışarak yoruluyor kapağı sen yokken attı 😱😱😱
Yoruyor yarışmak o yüzden yarışamam vaktim yok
Harunda eski başkanlardan destere napsın etsin yarışmacı olmasını sağlasıngelsinde görsün hanyayı konyayıbununla gelse ilk turda 30 kişiden bir puan alıp 30 puanla son sıraya demir atar
Harunda eski başkanlardan destere napsın etsin yarışmacı olmasını sağlasın
zaten benim dışımda başkan bırakmayacağım herkes işine dönsün aslı gelince kopyaları geçersiz sayılırEn kısa zamanda 33'e ayrılman dileği ile iyi geceler
Vlla bir mezara girdin cnm @xemrexxx @sokak sanati Harun tahtına bir sürü aday çıktı gebermeni bekleyen çokmuş bir geldin oturucak koltuk yokzaten benim dışımda başkan bırakmayacağım herkes işine dönsün aslı gelince kopyaları geçersiz sayılır
olsun hogatham sen varken benim ordaki koltuğum her zaman hazır nasıl olsa hiç koltuk bulamazsam kucağında otururum yine başkanlığı terketmemVlla bir mezara girdin cnm @xemrexxx @sokak sanati Harun tahtına bir sürü aday çıktı gebermeni bekleyen çokmuş bir geldin oturucak koltuk yok
Aaa evet o hatayı 1 defa yaptın daha yapmaolsun hogatham sen varken benim ordaki koltuğum her zaman hazır nasıl olsa hiç koltuk bulamazsam kucağında otururum yine başkanlığı terketmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?