Ablacım, çok destek olamasan da finalde beni çok mutlu ettin. O yüzden çok teşekkür ederim sanada. Finaldeki desteğin sayesinde oldu.
Ablacım, çok destek olamasan da finalde beni çok mutlu ettin. O yüzden çok teşekkür ederim sanada. Finaldeki desteğin sayesinde oldu.
Yakışmış ödülünTeşekkür ederim, ödülümü de almış oldum.
Benim oy bölme hakkım yoktu ama senin vardı. Sen @Çiğdem- ve @xemrexxx gibi biraz Sertab'a biraz Yalın'a puan verebilirdiniyi güzelde ben beş sen 4 puanı sertaba yatırınca haliyle @Maskeli Fedai darbeyi yemiş sırf bizim yüzümüzden 18 puan fark oluşmuş bizi ne kadar kalaylasa hakkıdır yani
O zaman Sıla vardır kesin rakip olarakSertab'ın en yüksek başarısı Çeyrek finaldi, ben yarı final, final derken Şampiyon yaptım kadını. Kadın'ı ben şaha kaldırdım asıl.
Neyse, çok teşekkür ederim. Oylarınla bana dedtek olduğun için. İlk sezonumuzda şampiyon olduk. Kütük beyimiz sağolsun.
Kışın lazım olabilir evetKütük beyi ekibimizden ayrı tutamayız bunun mümkünatı yok.Ana çekirdek kadro her daim bir olacaktır. Hem kalbimizde hem de dilimizde.
İlla 1 tane yabancı goril gibi adammı seçmesi gerekiyor onuda senden baska seven olmaz ilk haftadan gider
Şampiyonluk etiketi diyorum cnmÖzellikle sürekli aynı kişilerin etiketi olmuyor, bıktım artık bu durumdan.
Atacan kim?
Herif şampiyonluk kutlamasına bize domuz sosisi yedirecek 😱😱😱Bayıla bayıla yiyorlar hemde. O kokmuş domuz sosisleri en sevdiği yemek oluyor almanların.
Geçen gün arkadaşım yedirtecekti de izin vermedim, kokusu çok kötü, ailem yedirtmez zaten.
Yabancı goril seçsin demedik canım, onlarla ben de yarışmadım, yarışmam da siz anlamazsınız çünkü o kadar kaliteli müziktenİlla 1 tane yabancı goril gibi adammı seçmesi gerekiyor onuda senden baska seven olmaz ilk haftadan gider@xBUGRAx
Bundan sonra domuz yiyen ülkelerden şampiyon seçtirmeyelim aç kaldık ayoll @keremÇok yağlı oluyormuş domuz eti, öyle diyorlarBir de şekli hoşuma gitmedi, yemem ben bunu
O zaman Sıla da yoktu. İkinci yada üçüncü sezondu.O zaman Sıla vardır kesin rakip olarakSen dua et de @Çiğdem- Sıla'yı yasakladı, yoksa ne yapsan fayda etmezdi ikincilik için yarışıyor olurdunuz hepiniz
Tasarımı niye değişmedi?Şampiyonluk etiketi diyorum cnmbazinga genelde etiket yapıştırmaya üşeniyor şanslısın vlla etiket alamayan şampiyon sayımız çok var
Sende büyük renk katıyorsun cnm desteklerini zaten anlatmama gerek yok her şey için teşekkürler yine buluşuruz yakında@kerem tebrik ederim canım benim, Sertab bir ara gidiyor demiştim ama çok iyi yere geldi ve şampiyon oldu. Forum tarihine de adını yazdırdı böylece, tekrardan tebrikler.
@Maskeli Fedai kardeşim sen de çok iyi geldin, forum zaten Yalın'ı seviyor. Finale kalmasına şaşırmadım, seni de tebrik ediyorum.
Vee @Çiğdem- emeklerine sağlık, çok iyi bir iş çıkardın. Vallahi çok zor iş, asla yürütemem böyle bir etkinliği. Bize bu zevki tekrar yaşattığın için teşekkür ediyoruz.
O zaman senin beceriksiz kankan Harun batırmıştır ortalığıO zaman Sıla da yoktu. İkinci yada üçüncü sezondu.
Sertab'ı hakettiği yere götürüp yarışmayı zirvede bırakıyorum.
@Çiğdem- beni Jüri Başkanı yapar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?