eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sonuçları

elensin demedim Sia'nın hakkı dedim
kendi zevkime göre kendi görüşlerimi belirtiyorum
Normali bu zaten
Senin kriterlerine göre sen de elenmeyi haketmişsin iyi olmuş elendiğin o zaman üzülmüştüm şimdi sevindim mutlu oldum

Neyse artık eleştirdiğin şeyi yaptığına göre gerek kalmadı bana laf etmene

@S.G.A.T. kanka çok teşekkür ederim güzel savunmaların için. Harika şeyler yazmışsın.

@mrt-06 sayın yapımcım daha beraber bir çok iş yapacağız. Lütfen yani.

Son düzenleme:
Ne kadar güzel konuşmuş adamım.

Yok o hafta @XanTier gıcığı yüzünden oy vermedim.

Son kısma sesli güldüm.

Ne kadar güzel konuşmuş adamım.

Yok o hafta @XanTier gıcığı yüzünden oy vermedim.

Son kısma sesli güldüm.

Çok harika bi ikiliyiz öyle diyor.

@mrt-06 senaryoyu düşün reytingleri düşün öyle karar ver sonuçta diğer yarışmacı senaryo bile okumuyor ki yorun atsın ortalık karıştırsın. Kesinlikle doğru karar vereceğine eminim.

Her zaman bekleriz gel gez gesi bağlarını

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed @Forumdash @OzaN

Kah düştük kah kalktık, dere tepe düz yuvarlandık yine de yıkılmadan finale kaldık. Buralara gelmemizde katkı sağlayan bütün arkadaşlara tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.

Final haftasında, büyük üstat, Bozkırın Tezenesi, rahmetli Neşet Ertaş'ın zamanında kendi annesine, annesinin ölümünden sonra yazdığı, belki de "Anne" kavramının ve anne özleminin önemini en iyi anlatan, o acıklı ama aynı zamanda naif türküsü olan "Tatlı Dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm, gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?" sözleriyle dillere destan olmuş Tatlı Dillim'in kendine has kadife üslubuyla, Selda Bağcan yorumuyla geliyoruz ve değerli desteklerinizi bekliyoruz.

Gönlüm senden yana.

Şarkımı orada paylaşayım o zaman.
Hemen konuyu aç.
Oy verecekleri gruplara ayırıyorum orası biraz zahmetli oluyor

Konu da şarkılarınız oalcak ama sen ayrı dan da toplu etişketi kullanıp şarkının reklamını kendin de yapabilirsin tabi

Babam Neşet ertaş hayranıdır plakları vardı bizde ve ben onun türküleri ile büyüdüm bu türküde en sevdiğim türküsüdür Selda bağcanda da dinledim onun sesinede çok ama çok yakışmış umarım bu güzel türkü birinci olur