Senin kriterlerine göre sen de elenmeyi haketmişsin iyi olmuş elendiğin o zaman üzülmüştüm şimdi sevindim mutlu oldumelensin demedim Sia'nın hakkı dedimkendi zevkime göre kendi görüşlerimi belirtiyorumNormali bu zaten
Senin kriterlerine göre sen de elenmeyi haketmişsin iyi olmuş elendiğin o zaman üzülmüştüm şimdi sevindim mutlu oldumelensin demedim Sia'nın hakkı dedimkendi zevkime göre kendi görüşlerimi belirtiyorumNormali bu zaten
Hayır Öpücük o haftanın en iyi 2 şarkısından biriydi kesinlikle haketmemişti Athena elenmeyiSenin kriterlerine göre sen de elenmeyi haketmişsin iyi olmuş elendiğin o zaman üzülmüştüm şimdi sevindim mutlu oldum
O senin bakış açın, demek ki öyle değilmişHayır Öpücük o haftanın en iyi 2 şarkısından biriydi kesinlikle haketmemişti Athena elenmeyi
@Harunnn60 gözü kapalı Sia'ya verecek ve onun puan etkisini de göz önünde bulundurursun artık@mrt-06
@Ahmad @Shamkhal @S.G.A.T. Azerbaycan üçgeninden kuvvetle muhtemel yine sıfır çekeceğiz zatenDoğu kültürü ile batı kültürünün savaşında @Doğu ve @Maskeli Fedai acaba batıyı yani Sia yı mı destekleyecek işte o o günün etkeni olacaktır
Ne kadar güzel konuşmuş adamım.Bir kaç kez tam puan verdim ama genel olarak bir özelliği yok benim için. yanık sesiyle güzel türkü söylüyor. Burada da seveni bayağı çok. Ama @Ahmed ben biraz Avrupai takılıyoruz galibaBir Ahmet kaya değil, bir Neşet Ertaş değil bana göre. Dolayısıyla Sia'nın da bayağı arkasında
Yok o hafta @XanTier gıcığı yüzünden oy vermedim.@Ahmed zaten 15 haftalık yarışmanın sadece tek bir haftasında oy kullanmadı o da Ayrılık ile geldiğimiz hafta. Artık tesadüf mü yoksa Selda Bağcan'a yüksek ya da Ayrılık'a düşük vermemek için miydi yoksa benim mi fesatlığım bilmiyorum
Final haftasında gözü kapalı Sia diyecektir elbette AKP nin Konya'sı, CHP nin İzmir'i, Sia'nın da @Ahmed i
Ne kadar güzel konuşmuş adamım.
Yok o hafta @XanTier gıcığı yüzünden oy vermedim.
Son kısma sesli güldüm.
Aynı zamanda anne tarafından memleketim olan Kayserinin nadide türküsü Gesi Bağları sayesinde finale çıkmış olmaya da sevindim, final hatrına eğer yolum bir gün tekrar Kayseri'ye düşerse söz ilk fırsatta Gesi Bağları'nı gidip göreceğim.
Gönlüm senden yana.@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed @Forumdash @OzaN
Kah düştük kah kalktık, tepetaklak düz yuvarlandık yine de yıkılmadan finale kaldık. Buralara gelmemizde katkı sağlayan bütün arkadaşlara tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
Final haftasında, büyük üstat, Bozkırın Tezenesi, rahmetli Neşet Ertaş'ın zamanında kendi annesine, annesinin ölümünden sonra yazdığı, belki de "Anne" kavramının ve anne özleminin önemini en iyi anlatan, o acıklı ama aynı zamanda naif türküsü olan "Tatlı Dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm, gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?" sözleriyle dillere destan olmuş Tatlı Dillim'in kendine has üslubuyla, Selda Bağcan yorumuyla geliyoruz ve değerli desteklerinizi bekliyoruz.
6.Sezon 28 Mayıs ta bitmiş 7.Sezon da 28 Kasım da bitecekGönlüm senden yana.
6.Sezon 28 Mayıs ta bitmiş 7.Sezon da 28 Kasım da bitecek28 sayısı yine uğur getirecek mi bakalım @Tolstoyevski e
Konuyu hazırlıyorum 16:00 olmadan açacam cnmKonu açacakmısın buradan mı paylaşalım yoksa?
Konuyu hazırlıyorum 16:00 olmadan açacam cnm
Evet Oylama ile başlatacazOylama direk başlayacak mı?
Evet Oylama ile başlatacaz
Oy verecekleri gruplara ayırıyorum orası biraz zahmetli oluyorŞarkımı orada paylaşayım o zaman.Hemen konuyu aç.
Oy verecekleri gruplara ayırıyorum orası biraz zahmetli oluyor
Konu da şarkılarınız oalcak ama sen ayrı dan da toplu etişketi kullanıp şarkının reklamını kendin de yapabilirsin tabi
Sana kötü verenleri şutlayalım istersenDeniz ve vadikizini alma listeye
@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed @Forumdash @OzaN
Kah düştük kah kalktık, dere tepe düz yuvarlandık yine de yıkılmadan finale kaldık. Buralara gelmemizde katkı sağlayan bütün arkadaşlara tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
Final haftasında, büyük üstat, Bozkırın Tezenesi, rahmetli Neşet Ertaş'ın zamanında kendi annesine, annesinin ölümünden sonra yazdığı, belki de "Anne" kavramının ve anne özleminin önemini en iyi anlatan, o acıklı ama aynı zamanda naif türküsü olan "Tatlı Dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm, gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?" sözleriyle dillere destan olmuş Tatlı Dillim'in kendine has kadife üslubuyla, Selda Bağcan yorumuyla geliyoruz ve değerli desteklerinizi bekliyoruz.
Sana kötü verenleri şutlayalım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?