eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Geçmiş olsun :D 5 bile geçebilirdi turu aslında :D Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Yağmur durma falan kesin :D Yazık oldu All Stara artık :A

İki büyük üstatla da finale kalma şansına erişmiş olsam da All Star'da ilk göz ağrım ile geleceğim, şimdiden hayırlı olsun :A

erkin_koray_02.jpg

@mrt-06 ablanla finale çıktık insan bi tebrik ederdi hiç olmazsa :bilmem: :A

@sokak sanati tebrik ederim. finale hangi şarkıyla kalacağını merak ediyorum.

Aaa @dreamy üzüldüm yaa. Keşke Selda Bağcan elenseydi ama kismet değilmiş. 3. Olmak büyük başarı...

Teklifleri inceliyor olacağız :A

selda-bagcan-ve-athenanin-surprizi-ne-1904171200_l2.jpg

Teşekkür ederim ben de. :)

Pardon ya seni etiketledim sanmıştım. Ama herkese hakkını veriyorum geçen hafta sana tam puan verdiğim gibi :) O agmet kaya ile düet o şarkı yüreğime vurdu. Finalde sana başarılar diliyorum ve senden öyle bir şarkı bekliyorum. :D

Hayır bu sefer rengimi belli edeceğim. Önce şarkılar gelsin de. :A

@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilir :A

@Harunnn60 gözü kapalı Sia'ya verecek ve onun puan etkisini de göz önünde bulundurursun artık :A @mrt-06

@Ahmad @Shamkhal @S.G.A.T. Azerbaycan üçgeninden kuvvetle muhtemel yine sıfır çekeceğiz zaten :A Doğu kültürü ile batı kültürünün savaşında @Doğu ve @Maskeli Fedai acaba batıyı yani Sia yı mı destekleyecek işte o o günün etkeni olacaktır :A

@Harunnn60 gözü kapalı Sia'ya verecek ve onun puan etkisini de göz önünde bulundurursun artık :A @mrt-06

@Ahmad @Shamkhal @S.G.A.T. Azerbaycan üçgeninden kuvvetle muhtemel yine sıfır çekeceğiz zaten :A Doğu kültürü ile batı kültürünün savaşında @Doğu ve @Maskeli Fedai acaba batıyı yani Sia yı mı destekleyecek işte o o günün etkeni olacaktır :A
Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme :bhr: @Ahmad

Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme :bhr: @Ahmad

@Ahmed zaten 15 haftalık yarışmanın sadece tek bir haftasında oy kullanmadı o da Ayrılık ile geldiğimiz hafta. Artık tesadüf mü yoksa Selda Bağcan'a yüksek ya da Ayrılık'a düşük vermemek için miydi yoksa benim mi fesatlığım bilmiyorum :A

Final haftasında gözü kapalı Sia diyecektir elbette AKP nin Konya'sı, CHP nin İzmir'i, Sia'nın da @Ahmed i :A