eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sohbet Konusu / Oylama Başladı

Dün sordum 2 hafta dedin, yalancı seni

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed

Tam 16 yarışmacı , 2 Ay dır ,amansız bir yarış içindeydiler , ve kaldı 3 yarışmacı. Büyük Final e kimler kalacak

Oylama başladı , herkes den katılım bekliyoruz. Finali sizler belirleyin

Evet ilk sezonunu izleyip sıkılıp bırakmıştım @Harunnn60 köpürte köpürte bitiremedi dizide bir numara yoktu adam önüne geleni pataklıyordu.

Sizi tuhaf dizilerinizden uzak kalayım en iyisi.
Ben seni böyle dizileri seviyor sanıyordum şaşırttın beni 😱 @Çiğdem- hep seni sayar böyle Marvel, Dc dizileri kitlesinde demek zorla izletiyorlarmış sana

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt

Elektrik kesintisi nedeniyle bu haftaki recabın tam kısmını gecikmeli olarak sizlere sunuyoruz: Bu hafta Selda Bağcan'ı Selda Bağcan yapan ve dillerden dillere aktarılan o unutulmaz türküyle, GESİ BAĞLARI ile sizlerin karşısına çıkıyor ve değerli desteklerinizi bekliyoruz

Foruma attığın bu fake davranışın bedeli ağır olacak.

Aynen kötü bi şarkı kullanacağım dedi GESİ Bağları ile geldi. Umarım elenir forum bu davranışın bedelini ödetir.
Son haftalarda bunun biraz daha ağırını yapmak istiyordum. Bilinmeyen, elenmesi muhtemel bir şarkıyı paylaşıp herkesi etiketleyip şarkı göndermenin son saatinde parçayı iddialı bir şarkıyla değiştirmek
Ama sonra linç edilmekten tırstım

Birde arkadaş paylaştı yorum olarak şarkıyı.
Fake attı ama bedeli ağır olacak @dreamy ile görüşme halindeyiz