eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sohbet Konusu / Oylama Başladı

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed

SİA YARI FİNAL

Sia'yı Sia yapan şarkı ile geliyorum bu hafta. Dünya çapında Onun tanımasında en büyük rolü oynayan Chandlier şarkısı ile karşınızdayız:Z

Dün sordum 2 hafta dedin, yalancı seni :A

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed

Tam 16 yarışmacı , 2 Ay dır ,amansız bir yarış içindeydiler , ve kaldı 3 yarışmacı. Büyük Final e kimler kalacak (b)

Oylama başladı , herkes den katılım bekliyoruz. Finali sizler belirleyin
:Z

Evet ilk sezonunu izleyip sıkılıp bırakmıştım @Harunnn60 köpürte köpürte bitiremedi dizide bir numara yoktu adam önüne geleni pataklıyordu. :F

Sizi tuhaf dizilerinizden uzak kalayım en iyisi. :A
Ben seni böyle dizileri seviyor sanıyordum şaşırttın beni 😱 @Çiğdem- hep seni sayar böyle Marvel, Dc dizileri kitlesinde demek zorla izletiyorlarmış sana :A

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt

Elektrik kesintisi nedeniyle bu haftaki recabın tam kısmını gecikmeli olarak sizlere sunuyoruz: Bu hafta Selda Bağcan'ı Selda Bağcan yapan ve dillerden dillere aktarılan o unutulmaz türküyle, GESİ BAĞLARI ile sizlerin karşısına çıkıyor ve değerli desteklerinizi bekliyoruz :)

@sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt

Elektrik kesintisi nedeniyle bu haftaki recabın tam kısmını gecikmeli olarak sizlere sunuyoruz: Bu hafta Selda Bağcan'ı Selda Bağcan yapan ve dillerden dillere aktarılan o unutulmaz türküyle, GESİ BAĞLARI ile sizlerin karşısına çıkıyor ve değerli desteklerinizi bekliyoruz :)

Foruma attığın bu fake davranışın bedeli ağır olacak.:A

Aynen kötü bi şarkı kullanacağım dedi GESİ Bağları ile geldi. Umarım elenir forum bu davranışın bedelini ödetir.:A
Son haftalarda bunun biraz daha ağırını yapmak istiyordum. Bilinmeyen, elenmesi muhtemel bir şarkıyı paylaşıp herkesi etiketleyip şarkı göndermenin son saatinde parçayı iddialı bir şarkıyla değiştirmek :bhr: Ama sonra linç edilmekten tırstım :A

Son haftalarda bunun biraz daha ağırını yapmak istiyordum. Bilinmeyen, elenmesi muhtemel bir şarkıyı paylaşıp herkesi etiketleyip şarkı göndermenin son saatinde parçayı iddialı bir şarkıyla değiştirmek :bhr: Ama sonra linç edilmekten tırstım :A

Birde arkadaş paylaştı yorum olarak şarkıyı.:A Fake attı ama bedeli ağır olacak @dreamy ile görüşme halindeyiz:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking