@Tolstoyevski paylaşırsa paylaşırım![]()
Siz de bana gönderin , şarkılar sürpriz olsun@sokak sanati paylaşırsa paylaşırım.![]()
Merak ediyorum bu işin sonunu![]()
@sokak sanati ?Siz de bana gönderin , şarkılar sürpriz olsunyoksa -5 alacaksınız
![]()
![]()
![]()
Onu zaman gösterir canım2 şarkım ilede yenerim sizi![]()
Bu tepkin bu hafta ki puanlamamda etkili olacak gibi![]()
Eğer şarkılar gelmezse yarın , @Tolstoyevski şampiyon ilan edecem ve şaka demiyorum
Gerçekler acıtır maalesefBu tepkin bu hafta ki puanlamamda etkili olacak gibi![]()
Bu hafta Yaz Gazeteci Yaz ile geleceğiz, herkese başarılar
Bir ara dinlerim@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed
SİA YARI FİNAL
Sia'yı Sia yapan şarkı ile geliyorum bu hafta. Dünya çapında Onun tanımasında en büyük rolü oynayan Chandlier şarkısı ile karşınızdayız![]()
Elin de kalan 2 şarkı da sükse şarkılar, ben Titanium da zorlanırsın sanmıştım. Ama 1.olarak götürdün@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed
SİA YARI FİNAL
Sia'yı Sia yapan şarkı ile geliyorum bu hafta. Dünya çapında Onun tanımasında en büyük rolü oynayan Chandlier şarkısı ile karşınızdayız![]()
Elin de kalan 2 şarkı da sükse şarkılar, ben Titanium da zorlanırsın sanmıştım. Ama 1.olarak götürdün![]()
Final şarkının , Klibini izlemeyen canlı çok azdır bence dünya da1.50 3.20 recap yapacaksan.
Benim için Elastic Heart daha derin bi şarkı. Bu şarkı en efsanesi ama benim zevkime uygun bir final istiyorum o yuzden Elastiç Heart finalde olsun dedim![]()
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed
SİA YARI FİNAL
Ünlü bir klibi var yaFinale hangi şarkıyla gideceksin merak ettim.