@Tolstoyevski paylaşırsa paylaşırım
Siz de bana gönderin , şarkılar sürpriz olsun yoksa -5 alacaksınız@sokak sanati paylaşırsa paylaşırım.
Merak ediyorum bu işin sonunu
@sokak sanati ?Siz de bana gönderin , şarkılar sürpriz olsun yoksa -5 alacaksınız
Onu zaman gösterir canım2 şarkım ilede yenerim sizi
Bu tepkin bu hafta ki puanlamamda etkili olacak gibi
Eğer şarkılar gelmezse yarın , @Tolstoyevski şampiyon ilan edecem ve şaka demiyorum
Gerçekler acıtır maalesef Tamamen şarkıya oy veriliyor hala öğrenemedin mi?Bu tepkin bu hafta ki puanlamamda etkili olacak gibi
Bu hafta Yaz Gazeteci Yaz ile geleceğiz, herkese başarılar
Bir ara dinlerim@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed
SİA YARI FİNAL
Sia'yı Sia yapan şarkı ile geliyorum bu hafta. Dünya çapında Onun tanımasında en büyük rolü oynayan Chandlier şarkısı ile karşınızdayız
Elin de kalan 2 şarkı da sükse şarkılar, ben Titanium da zorlanırsın sanmıştım. Ama 1.olarak götürdün@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed
SİA YARI FİNAL
Sia'yı Sia yapan şarkı ile geliyorum bu hafta. Dünya çapında Onun tanımasında en büyük rolü oynayan Chandlier şarkısı ile karşınızdayız
Elin de kalan 2 şarkı da sükse şarkılar, ben Titanium da zorlanırsın sanmıştım. Ama 1.olarak götürdün
Final şarkının , Klibini izlemeyen canlı çok azdır bence dünya da1.50 3.20 recap yapacaksan.
Benim için Elastic Heart daha derin bi şarkı. Bu şarkı en efsanesi ama benim zevkime uygun bir final istiyorum o yuzden Elastiç Heart finalde olsun dedim
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed
SİA YARI FİNAL
Ünlü bir klibi var yaFinale hangi şarkıyla gideceksin merak ettim.