eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Mesajların hepsini okumadım ama sanırım ben ilk sayfadakini yazınca konu açılmış oldu

Sayfaları okudum da @Çiğdem- yıllardır uygulanan şeyi uygulamış zaten, ortada haksız bir durum yok. Kural değişikliği de olmamış.

Şimdi @mrt-06 düşünsün. Manevi ablanda nanik yaptı sana kudur.

Seni eklemeyi unutmuşum 2-3 defa oy vermiştin ama devamlı juri olmadığından Halk kaetegorisin de oy bekliyoruz senden @yatutarsa

Seni kandırmak kolay kupa veririz

@yatutarsa aşkım finalde zaten oy verecekti. Neyse halktan olsun bari o halk insanı zaten. 2 puan için tekrar kavga çıkmasın

Azerbaycan'ın prensi gelmiş hoş geldin @Shamkhal

Sayfaları okudum da @Çiğdem- yıllardır uygulanan şeyi uygulamış zaten, ortada haksız bir durum yok. Kural değişikliği de olmamış.
Juri başkanı yazılı üye yada üyeler ayrıcalıklı oy kullanıyor 2016 Benim Albümüm den beridir öyle @Harunnn60 Geçen yılın juri başkanıydı bu yılda elenince tekrar Juri Başkanı yaptım şimdi vermedik yetkiyi uzun haftalardır yarışmanın yarısından beridir benle aynı yetkiyi kullanıyor benim Sia yada Selda umrumda değil @Harunnn60 ın hakkı ilgilendiriyor beni , zaten yeni kurallara benim karşı oldumu herkes bilir yarışmalarda

Ümmiye teyzenin arkasındayız.

Dış mihraklarla iş tutmak bize yakışmaz, tabi ki Anadolu'nın bağrından kopup gelen Ümmiye teyzenin yanındayız

Buradan tüm jürilere ve eski yarışmacılara sesleniyorum; Selda Bağcan bir Alman ajanıdır. Oylarımız gizli müslüman Sia'ya.