eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Senle alakası yok ki ilk ben söyledim zaten Harun iki tarafta ne alaka diye :A Sonra @Çiğdem- önce doğru kararı verip 3 saydı sonra hata yaparak 5'e çıkardı :A Selda Bağcan 1 puanla şampiyonluğu kaçırırsa kan çıkar artık forumda :A
Mesajların hepsini okumadım ama sanırım ben ilk sayfadakini yazınca konu açılmış oldu :D

Sayfaları okudum da @Çiğdem- yıllardır uygulanan şeyi uygulamış zaten, ortada haksız bir durum yok. Kural değişikliği de olmamış. :D

Şimdi @mrt-06 düşünsün. Manevi ablanda nanik yaptı sana kudur.:A

Seni eklemeyi unutmuşum 2-3 defa oy vermiştin ama devamlı juri olmadığından Halk kaetegorisin de oy bekliyoruz senden @yatutarsa :A

Seni kandırmak kolay kupa veririz :A :A :A

@yatutarsa aşkım finalde zaten oy verecekti. Neyse halktan olsun bari o halk insanı zaten. 2 puan için tekrar kavga çıkmasın:A

Azerbaycan'ın prensi gelmiş hoş geldin @Shamkhal :bhr:

Sayfaları okudum da @Çiğdem- yıllardır uygulanan şeyi uygulamış zaten, ortada haksız bir durum yok. Kural değişikliği de olmamış. :D
Juri başkanı yazılı üye yada üyeler ayrıcalıklı oy kullanıyor 2016 Benim Albümüm den beridir öyle @Harunnn60 Geçen yılın juri başkanıydı bu yılda elenince tekrar Juri Başkanı yaptım şimdi vermedik yetkiyi uzun haftalardır yarışmanın yarısından beridir benle aynı yetkiyi kullanıyor benim Sia yada Selda umrumda değil @Harunnn60 ın hakkı ilgilendiriyor beni , zaten yeni kurallara benim karşı oldumu herkes bilir yarışmalarda :A

Hollanda'nın ardından Almanya da oyunu açıkladı SİA'yı destekleyeceklerini söylediler... Anadolu'nun bağrından kopan Ümmiye teyzemiz ise Selda diyoruz dedi. :A

jQDo6J.png
2Elbav.png

Hollanda'nın ardından Almanya da oyunu açıkladı SİA'yı destekleyeceklerini söylediler... Anadolu'nun bağrından kopan Ümmiye teyzemiz ise Selda diyoruz dedi. :A

jQDo6J.png
2Elbav.png

Ümmiye teyzenin arkasındayız. :bhr:

Dış mihraklarla iş tutmak bize yakışmaz, tabi ki Anadolu'nın bağrından kopup gelen Ümmiye teyzenin yanındayız :bhr:

jQDo6J.png
2Elbav.png

Buradan tüm jürilere ve eski yarışmacılara sesleniyorum; Selda Bağcan bir Alman ajanıdır. Oylarımız gizli müslüman Sia'ya. :oley:

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961