Neyse algı operasyonlarım vites arttırarak devam edecek. Bu bir savaş ilanıydı çünkü karşı taraf tarafından.Siz anlayana kadar işte @sokak sanati
Siz ben olmasam napacaksınız acaba sizin nazınızı kim çekecek benden bir tanede bana lazım @sokak sanati @Harunnn60Neyse algı operasyonlarım vites arttırarak devam edecek. Bu bir savaş ilanıydı çünkü karşı taraf tarafından.
Seni kandırmak kolay kupa veririzPis boncukçu bende reddediyorum seni ablalıktan
Reytingimize yaradı bunların dalaşması
İstersen biraz daha karıştırayım ortalığıReytingimize yaradı bunların dalaşması
Yok cnm önce huzurİstersen biraz daha karıştırayım ortalığı
Senle alakası yok ki ilk ben söyledim zaten Harun iki tarafta ne alaka diye Sonra @Çiğdem- önce doğru kararı verip 3 saydı sonra hata yaparak 5'e çıkardı Selda Bağcan 1 puanla şampiyonluğu kaçırırsa kan çıkar artık forumda
Kural değiştirmedik zaten olan buydu daha bunu konuyu karıştırma olay kapandı tamamSenle alakası yok ki ilk ben söyledim zaten Harun iki tarafta ne alaka diye Sonra @Çiğdem- önce doğru kararı verip 3 saydı sonra hata yaparak 5'e çıkardı Selda Bağcan 1 puanla şampiyonluğu kaçırırsa kan çıkar artık forumda
Peki bu ne o zaman Ortalık karıştırma bizim işimiz @XanTierKural değiştirmedik zaten olan buydu daha bunu konuyu karıştırma olay kapandı tamam
Aaa doğru @Harunnn60 Eski yarışmacı kategorisin de düzeltirim şimdi @mrt-06 Juri Başkanı yetkisin de olucak ,aynı şekil de juri olmuş yarışmacılar da eski yarışmacı kategorisin deler @Tolstoyevski @sokak sanati
Aaa 100d efa buu diyorum zaten ayoll .F oan afalalyıp bunu yazdım sonra napsam diye düşünmeye basladım 20-30 dakıka oanda sizin konusmalarınıza müdahele olmadım bir 100d efa daha diyecez analsılanPeki bu ne o zaman Ortalık karıştırma bizim işimiz @XanTier
Gözlük attım zaten o açıklamalarına tatmin olmadım Neyse Yoğurtçu Bayram el atacakmış bu işe bir de onu dinleyelim @mrt-06Aaa 100d efa buu diyorum zaten ayoll .F oan afalalyıp bunu yazdım sonra napsam diye düşünmeye basladım 20-30 dakıka oanda sizin konusmalarınıza müdahele olmadım bir 100d efa daha diyecez analsılan
Asılsız ihbarmış.Gözlük attım zaten o açıklamalarına tatmin olmadım Neyse Yoğurtçu Bayram el atacakmış bu işe bir de onu dinleyelim @mrt-06