eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Oyumu gönderdim @Çiğdem-'e :) Başarılar ikinize de. @Tolstoyevski @sokak sanati

Haftalarca en güvendiğim kalelerimden biriyken son 2 hafta üstelik Anadolu nun bağrından kopup gelmiş enfes parçalara rağmen saf değiştirip Batı nın yanına geçtiğini hissediyorum şu an :A Final haftasında Sia ya oy kullanmış olmana rağmen yarışmanın genelinde verdiğin desteklerden ötürü teşekkürler. :A

Yarışma da yarışmış yarışmacılar eski yarışmacı olarak oy veriyor çünkü yarıştıkları kişiyi yarışmadan silemiyoruz ama Juri Başkanı demişiz Juri başkanının özelliği zaten yetkili oy kullanmak , O yüzden @Harunnn60 eski yarışmacı olarak 5 verme hakkına sahip , Finale kadar benimle aynı yetki de oy kullandı .Juri Başkanı yetkisi kendisine açık , 5 puan olarak sayılacak oyüz den. Finale kadar , Diğer juriler den zaten ayrıcalıklı kullanmış Hem @Harunnn60 hem @mrt-06 Bu ayrıcalıkları Final de de geçerli :A
Eski yarışmacı olarak 5 vermek ne Çiğdem ya eski yarışmacı 3 işte :D Bir jüri başkanı var zaten hatalı karar.

Yanlız @Harunnn60 Selda derse ne gülerim bunca çaba. :F
Eski yarışmacı olarak 5 vermek ne Çiğdem ya eski yarışmacı 3 işte :D Bir jüri başkanı var zaten hatalı karar.
Haftalarca en güvendiğim kalelerimden biriyken son 2 hafta üstelik Anadolu nun bağrından kopup gelmiş enfes parçalara rağmen saf değiştirip Batı nın yanına geçtiğini hissediyorum şu an :A Final haftasında Sia ya oy kullanmış olmana rağmen yarışmanın genelinde verdiğin desteklerden ötürü teşekkürler. :A
Bu noktaya kadar Juri Başkanı yetkisi kullanmış , @mrt-06 @Harunnn60 Juri Başkanılar özetle şu yanı :A @sokak sanati

Juri Başkanları @mrt-06 @Harunnn60 5 Puan Değerinde

Eyvallah. Müziğin evrenselliğini sana öğretecek değilim keza müzik zevklerimiz hemen hemen paralellik gösteriyor. :) Oy verdiğim her hafta kulağıma ne hoş geliyorsa onu üstlerde tuttum. Finalde de bunu göz önünde bulundurduğumdan emin olabilirsiniz :)

Eski yarışmacı olarak biraz haksızlık olmuş ne kadar jüri olarak olursa olsun dünya kadar millet eski yarışmacı olurken. Neyse. :D
Şu ana akdar benle aynı yetkide kullanıyordu diğer jurilere de haksızlık oluyor ozaman cnm :F Juri Başkanı demek zaten ayrıcalık almak demek @Harunnn60 @mrt-06 Başkan olarak ayrıcalıklılar bunu şimdi uydurmadık benle aynı yetkideler uzun süredir :A

Kimin kazanacağı önemli değil Selda Yada Sia biz rekabate kapılıp hak yemememiz lazım

Juri Başkanını ben icaat ettim bu forumda Juri Başkanı benim buluşumdur ,ayrıcalıklı yetkiye sahiptir bunuda forumda bulan kişi benim :A @MasacRE- @sokak sanati

Şu ana akdar benle aynı yetkide kullanıyordu diğer jurilere de haksızlık oluyor ozaman cnm :F Juri Başkanı demek zaten ayrıcalık almak demek @Harunnn60 @mrt-06 Başkan olarak ayrıcalıklılar bunu şimdi uydurmadık benle aynı yetkideler uzun süredir :A

Kimin kazanacağı önemli değil Selda Yada Sia biz rekabate kapılıp hak yemememiz lazım

Juri Başkanını ben icaat ettim bu forumda Juri Başkanı benim buluşumdur ,ayrıcalıklı yetkiye sahiptir bunuda forumda bulan kişi benim :A @MasacRE- @sokak sanati

Neyse tamam bu tatsız konuyu kapatıp Tatlı Dillim dinleyelim :A Ama başka bir kural daha @sokak sanati istedi diye değişirse o zaman gerçekten haksızlık olmuş olur ama şimdilik onların dediği olsun deyip konuyu kapatıyorum. :D

Neyse tamam bu tatsız konuyu kapatıp Tatlı Dillim dinleyelim :A Ama başka bir kural daha @sokak sanati istedi diye değişirse o zaman gerçekten haksızlık olmuş olur ama şimdilik onların dediği olsun deyip konuyu kapatıyorum. :D

Ya sezona yarışmacı olarak başlamış bu noktası mı var :D O zaman eski yarışmacı, jüri ayrımını kaldır herkesin 4 olsun puanı. @XanTier 1 hafta yarışmacı 14 hafta jüri olmuş ama ona 3 puan hakkı veriyorsun neresinden baksan saçmalık.
Boyun eymemeliydin hatalı karar :A
Çiğdeme cevabım :A Özelden konuşalım derse :A

3:20 'yi izleyin :A

@sokak sanati @xemrexxx

@sokak sanati istedi diye değil @Harunnn60 zaten diğer juriler den ayrıcalıklı kullanıyordu şidmi sen akzanmak için yetkisi düşşün demen hoş değil @MasacRE- hırsa kapılıp kul hakkı yemeyelim siz temiz kalpli çocuklarsınız @Harunnn60 a Başkanlık yetkisi şimdi vermiyoruz art niyet takılıp sırf şampiyon olmak için insan hakkı yemeyelim kimsenin gazına gelmeyin :bhr:

@sokak sanati istedi diye değil @Harunnn60 zaten diğer juriler den ayrıcalıklı kullanıyordu şidmi sen akzanmak için yetkisi düşşün demen hoş değil @MasacRE- hırsa kapılıp kul hakkı yemeyelim siz temiz kalpli çocuklarsınız @Harunnn60 a Başkanlık yetkisi şimdi vermiyoruz art niyet takılıp sırf şampiyon olmak için insan hakkı yemeyelim kimsenin gazına gelmeyin :bhr:
İşte bak ben de diyorum ki madem öyle bir şey yapıyorsun eski yarışmacı, jüri farkını kaldır herkesin puanı 4 olsun :D Bu sefer de eski yarışanlara haksızlık yapıyorsun onlar da kaç hafta bizim gibi jüri olarak oy kullandılar :D Bir düşün bunu bence :)