eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

İşte anlamadığın nokta bu. Harun üst vasıf elde etmiş. Üst vasıf elde edince hukuk sisteminde alt vasfı düşer. Harun'un yarışmacı vasfı düştü yani.😉
Yav hukuk ne alaka şimdi burada yarıştı Harun işte yarışmasaydı ne yapayım
@MasacRE- hep senin altından çıktı bunlar

Ama ben jüri başkanı olarak oyumu vereceğim. Veremezsem de forumu ayağa kaldırırım!

@MasacRE- hep senin altından çıktı bunlar

Ama ben jüri başkanı olarak oyumu vereceğim. Veremezsem de forumu ayağa kaldırırım!

Jüri başkanı yada yarışmacı olarak oy verme hakkın var hangisi ile oy vermek istersen ver ama ikisi ile veremezsin. Sistem böyle yoksa oy verme çünkü Hüyük hakaret bu

Böyle bir şey olursa adaletsiz olur, ona göre @XanTier de 1 hafta dışında hep jüri oldu öyleyse hem jüri hem yarışmacı puanı 7 puan olmalı, aksi taktirde haksızlık sayılır. @Harunnn60 haftalarca yarıştı, o yüzden eski yarışmacı statüsünde olması adaletli olanı.

Jüri başkanı yada yarışmacı olarak oy verme hakkın var hangisi ile oy vermek istersen ver ama ikisi ile veremezsin. Sistem böyle yoksa oy verme çünkü Hüyük hakaret bu
Ben her ikisi ile vericeğim demedim.
Ben şimdi jüri başkanı olarak verecektim. daha dün gece öyle verdim. şimdi yarışmacı olarak vermek ne alaka. o zaman geçen hafta ki puanlara yazık oldu madem bilsem yarışmacı olarak kalırdım.

Yani baştan hem yarışmacı hem jüri olarak vericeğim demedim ki.

Final haftasında @XanTier de 14 hafta boyunca jüri olmasına rağmen yarışmacı statüsünde oy veriyor. Adalet, herkes için adalet?

@Çiğdem-

Arkadaşım hem yarışmacı olarak hem jüri başkanı olarak nasıl oy verilir anlamadım. ben yarışma boyunca jüri başkanı olmuşum. madem böyle bir kural çıktı o zaman sizin demeniz lazımdı bu çocuk keşke normal jüri sıfatında olsaydı diye. puanları alırken iyiydi.

Ya 3 ya 5 vereceksin olay bu

@Çiğdem- in şu an devreler yandı ne yaptım ben, nasıl çıkacağım bu işin içinden diyordur şimdi
Biraz rahat bırakalım bence

Tolstoya yazdığımı sana da atıyorum.
ben yarışma boyunca jüri başkanı olmuşum. madem böyle bir kural çıktı o zaman sizin demeniz lazımdı bu çocuk keşke normal jüri sıfatında olsaydı diye. puanları alırken iyiydi.

Ya 3 ya 5 vereceksin olay bu
Sıktı şu konuşmalar beni şuan.
Tadım kaçtı gerçekten.

Çiğdem ablamı yedirmem ne diyorsa o! Jüri başkanı benim Harun eski yarışmacı ve millet için Selda diyeceğim..
Yav hukuk ne alaka şimdi burada yarıştı Harun işte yarışmasaydı ne yapayım
İşte anlamadığın nokta bu. Harun üst vasıf elde etmiş. Üst vasıf elde edince hukuk sisteminde alt vasfı düşer. Harun'un yarışmacı vasfı düştü yani.😉
Yarışma da yarışmış yarışmacılar eski yarışmacı olarak oy veriyor çünkü yarıştıkları kişiyi yarışmadan silemiyoruz ama Juri Başkanı demişiz Juri başkanının özelliği zaten yetkili oy kullanmak , O yüzden @Harunnn60 eski yarışmacı olarak 5 verme hakkına sahip , Finale kadar benimle aynı yetki de oy kullandı .Juri Başkanı yetkisi kendisine açık , 5 puan olarak sayılacak oyüz den. Finale kadar , Diğer juriler den zaten ayrıcalıklı kullanmış Hem @Harunnn60 hem @mrt-06 Bu ayrıcalıkları Final de de geçerli

"
" Şöyle yapma çok itici oluyorsun
Ben puan falan almadım bir kere yarışmacı değilim ben onu geç
Bu durum o zaman kimsenin aklına gelmemiş belli ki ama sen yarışmacı olarak başladın sezona geçerli olması gereken bu o yüzden

Yarışma boyunca jüri başkanı olsan amenna, haklısın derim. Ama sen haftalarca "yarışmacı" olarak yarıştın, şimdi bütün eski yarışmacılar haftalarca jüri iken final haftası gereği olması gerektiği gibi eski yarışmacı statüsündelerken, bir eski yarışmacı olarak sen onların arasında değil de jüri başkanı statüsünde oluyorsun diye sormuş @MasacRE- ve gayet de haklı

Neyse büyük ihtimalle sizin dediğiniz olacak bir şekilde ne diyelim.

@Çiğdem- i yanınıza çekmişsiniz ama büyük başarı.