eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Yarışmış yarışmacılar Eski Yarışmacı kategorisin de , diğer türlüsü Juri kategorisin de uyumsuz olur @XanTier 1 hafta yarışsada @Harunnn60 Başkanlık yapsada eski yarışmacı da ikisi de :A :A :A
Eee o zaman bana sen niye jüri başkanısın dedin o kadar hafta jüri başkanı sıfati ile oy kullandım :)

Milletimizin yanındayız değil mi @Maskeli Fedai @Doğu Evet diyoruz :A

evet.jpg
Büyük oyunu bozmak İçin ben de Selda diyorum! Peki @Çiğdem- sen ne diyorsun?

Yarışmış yarışmacılar Eski Yarışmacı kategorisin de , diğer türlüsü Juri kategorisin de uyumsuz olur @XanTier 1 hafta yarışsada @Harunnn60 Başkanlık yapsada eski yarışmacı da ikisi de :A :A :A

Saçma bi karar. Jüri başkanı yapmasaydın o zaman. Son hafta başkanlığı düşer mi aşırı saçmaladın Çiğdem.

Neyse Salı akşamı yer yerinden oynayacak.:A

Eee o zaman bana sen niye jüri başkanısın dedin o kadar hafta jüri başkanı sıfati ile oy kullandım :)

Sen elenince jüri başkanı kavramı çıktı. Sen daha çok başkanlık yaptın açıkçası. Atacan kaç hafta yoktu.
Sisteminde üst olduğunda alt rütbe düşer. On başı bin başı olduğunda onbaşı olmayı bırakır. Böyle bir terfi buda. Çiğdemin kafası basmadı bence olaya.:)

Oyumu kullandım Siayıda dinledim oda güzel şarkıymış başarılar ikinizide😉

Ne kadar yanlışlardan memnun kalan birisin. Aşırı art niyetlisin.:A
Adam kaç hafta başkan oldu Atacandan çok başkanlık yaptı. Hakkı yeniyor bariz olarak.
Yoo doğrusu bu zaten :A Sonuçta bu yarışmada yarıştı mı yarıştı. Ee jüri başkanı da var, bu karar doğru yani :D

@Çiğdem- son sözü söyledi işte @Harunnn60 eski yarışmacı olarak oyunu kullanacak tek jüri başkanı @mrt-06 olacak :A

O zaman Harun'un jüri başkanı olma hakkı yok. Çirkeflik yapıcam :A:A:A

Saçma bi karar. Jüri başkanı yapmasaydın o zaman. Son hafta başkanlığı düşer mi aşırı saçmaladın Çiğdem.

Neyse Salı akşamı yer yerinden oynayacak.:A
@Harunnn60 Eski Yarışmacılardan silemem ki öyle hakkım yok lena delr eyi silmiş oluyorum yarışmadan :A Juri Başkanı olarak yetkili oy kullanmak finalde de hakkı evet 5-3 daha 8 ediyor cidden benden daha fazlaya çıkıyor :F :F :F

Sen elenince jüri başkanı kavramı çıktı. Sen daha çok başkanlık yaptın açıkçası. Atacan kaç hafta yoktu.
Sisteminde üst olduğunda alt rütbe düşer. On başı bin başı olduğunda onbaşı olmayı bırakır. Böyle bir terfi buda. Çiğdemin kafası basmadı bence olaya.:)
Yok jüri başkanı kavramı vardı. Ben elenince jüri başkanı olayım mı dedim zaten ilk haftalarda elenmiştim. :F Sonra okey dediler puanlarımı da jüri başkanı sıfati ile verdim. son hafta yarışmacı olarak kullanmak ne alaka onu anlamadım.

@Harunnn60 Eski Yarışmacılardan silemem ki öyle hakkım yok lena delr eyi silmiş oluyorum yarışmadan :A Juri Başkanı olarak yetkili oy kullanmak finalde de hakkı evet 5-3 daha 8 ediyor cidden benden daha fazlaya çıkıyor :F :F :F
Yav sen dinleme bunları öyle şey mi olur doğrusu eski yarışmacı olarak oy kullanması işte :A Bir tane jüri başkanı var zaten o yeterli :A

Yoo doğrusu bu zaten :A Sonuçta bu yarışmada yarıştı mı yarıştı. Ee jüri başkanı da var, bu karar doğru yani :D

Jüri başkanı bu sezon onunla başladı zaten. İlk jüri başkanı oydu Atacan gelince fazlalık oldu. Asıl başkan Harundu😉
Yarıştı ama jüri olduktan sonra terfi etti yani yarışmacı vasfı geri planda kaldı. Asıl olan üst vasıftır. Hukuk okumadınız mı hiç biriniz.:F

Aaa doğru @Harunnn60 Eski yarışmacı kategorisin de düzeltirim şimdi :A @mrt-06 Juri Başkanı yetkisin de olucak ,aynı şekil de juri olmuş yarışmacılar da eski yarışmacı kategorisin deler :A @Tolstoyevski @sokak sanati

Doğru bir karar, yarışmacıların 3, jürinin 4 puan hakkı var ve final haftasında kaç hafta yarıştığı fark etmeksizin yarışmacılar yarışmacı statüsünde olduğu için olması gereken olmuş. :D

Açılacak benim için Sia yı da destekleyen Selda yı da destekleyen vatandaştır, onun kendi zevki ve görüşüdür. O yüzden kutuplaşma olayına karşı çıkıyorum, iyi olan kazansın. :A

İşte anlamadığın nokta bu. Harun üst vasıf elde etmiş. Üst vasıf elde edince hukuk sisteminde alt vasfı düşer. Harun'un yarışmacı vasfı düştü yani.😉

Jüri başkanı bu sezon onunla başladı zaten. İlk jüri başkanı oydu Atacan gelince fazlalık oldu. Asıl başkan Harundu😉
Yarıştı ama jüri olduktan sonra terfi etti yani yarışmacı vasfı geri planda kaldı. Asıl olan üst vasıftır. Hukuk okumadınız mı hiç biriniz.:F
Yav hukuk ne alaka şimdi burada yarıştı Harun işte yarışmasaydı ne yapayım :A

Çiğdem ablamı yedirmem ne diyorsa o! Jüri başkanı benim Harun eski yarışmacı ve millet için Selda diyeceğim..