@Doğu kullandı ama.@Doğu ve @Maskeli Fedai 'yi etiket yaptım sadece. Onlar AKP zıttı hdp olduğu için oradan geyik olsun diye. O algıyı yapmak istesem herkesi etiket yapardım.
@Doğu kullandı ama.@Doğu ve @Maskeli Fedai 'yi etiket yaptım sadece. Onlar AKP zıttı hdp olduğu için oradan geyik olsun diye. O algıyı yapmak istesem herkesi etiket yapardım.
Ümmiye teyzem forever ama bilemedimHollanda'nın ardından Almanya da oyunu açıkladı SİA'yı destekleyeceklerini söylediler... Anadolu'nun bağrından kopan Ümmiye teyzemiz ise Selda diyoruz dedi.
Gavura oy vereceğime HDPliye veririmSelda Bagcan hdp yandaşçısı biridir. Hdp destekçisi birini destekleyende zincir usulü öyle olur. Herkes bu sözlerimi okuyup oy versin. Bu artık milli bir mesele olmuştur. Tüm fav10 halkımızı meydanlara davet ediyorum.
@Harunnn60 @Billy Kane @mrt-06 @denizz19 @S.G.A.T. @Doğu @MasacRE-
Gavura oy vereceğime HDPliye veririm
Daha kötü ya ajan gibi gizliyor kendini ibadet dediğin göstere göstere yapılırSia gizli müslüman bir kere namaz kıldığı videolar ortada
Daha kötü ya ajan gibi gizliyor kendini ibadet dediğin göstere göstere yapılır
Zaten final puanı fazlan var bir de iftiralarla kazanmaya çalışıyorsunAsil içten yapılan ibadet gizli yapılır.
Zaten final puanı fazlan var bir de iftiralarla kazanmaya çalışıyorsun
Oylar @Tolstoyevski yi sevmesem de Selda ya
Geldin 40 yaşına hala değerden tekliften bahsediyorsun süsü otur yerinde işte gençlere yol aç birazYok reyting gösterisi yapmaya çalışıyorum ben bu projeden sonra değerim artacak ve teklifler gelecek. Reklamın iyisi kötü olmaz
Bu kadınlar Bence @sokak sanati ve @Tolstoyevski Teyzeleri yanı kimi kandırıyorlarHollanda'nın ardından Almanya da oyunu açıkladı SİA'yı destekleyeceklerini söylediler... Anadolu'nun bağrından kopan Ümmiye teyzemiz ise Selda diyoruz dedi.
Yerli ve milli fareni kırmızı gözlerinden öpüyorumYumucuğum son noktayı koydu.
Kıran Kırana bir final oluyor bukadar baş başa gideceğini Pos bıyık @Tolstoyevski beklemiyor bavulunu hazırlıyordur ama şuan %50 %50 durumlar@sokak sanati @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE- @XanTier @S.G.A.T. @Harunnn60
Ben sunucu olarak yarışma heyecanını size yaşatmak zorundayım cnm ona uğraşıyorumSende tarafını belli ettin sağol.
Oyları hesaplayıp bakmadım ama , şuan favori yok gibi gözüküyorHani beni dinliyordun sen.
Teşekkür ederim cnmGüzel ve eğlenceli bir sezon oldu emeğine sağlık. Oyumu da birazdan vereceğim.@Çiğdem-
Sunucular da muhteşem. Benim elim değdiği için aksi beklenemezdi zaten.
Aynı kanaldalar zaten rakiplik yok.Teşekkür ederim cnm2 dizi rakip falan değil dimi kavga etmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?