eTV MusicSurvivor 7.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Yeni sıvacı sen mi oldun

Tols bazen gizli lezbiyen olduğunu düşünüyorum

Kadın olsaydım zaten ya bisek ya da lez olurdum, bunu hiçbir zaman saklamam çünkü sık sık dediğim gibi kadın denilen şey bir sanat eseri, bir başyapıttır
Hatta en büyük hayalim biseksüel bir kadınla evlenmek ve eşimin kadın sevgilisiyle üçümüz aynı evde yaşamak, birbirimize sevgi beslemek karşılıklı üçgen sevgi.

İnan bana eşcinsellik çok daha güzel

Ama sevdim hayallerini

Ben baya iyi gittiğini düşünüyordum. Bu hafta elenmen sürpriz oldu. Cidden kötüde değildi sağlık olsun.

Ben baya iyi gittiğini düşünüyordum. Bu hafta elenmen sürpriz oldu. Cidden kötüde değildi sağlık olsun.
İçimden bi ses bu hafta gerçekten eleneceğimi söylüyordu. Çok kararsızdım aslında bu şarkıda ama Neyse en azından ilk yarışmamda 9 hafta geldim bence iyi sayılır kanka ne yapalım dediğin gibi sağlık olsun

O içten gelen ses haklı çıkıyor genelde keşke iddialı gelseydin. Dua Lipa iddialı olanları kullanıp gidecek galiba zaten o hafta kullanırdım bunu. Strateji önemli.

Bence profil resmine göre okurken değişik tonlarda okuyorsun mesela önceki resmimde daha bıyıklı daha sert bir ton gibi gelirken şimdi daha hafif daha ince gelebilir?
hhaha aa doğru ben üyelerin mesajlarını okurken içimden farklı ses tonları canlanıyor

senin mesajını bu avatatarla biraz dhaa ince narin bir ses tonuyla canlanıyor kafamda şuan

O içten gelen ses haklı çıkıyor genelde keşke iddialı gelseydin. Dua Lipa iddialı olanları kullanıp gidecek galiba zaten o hafta kullanırdım bunu. Strateji önemli.
Haklısın bebeğim ama oldu bi kere, Selda elenir kıl payı kurtarır haftaya uçuşa geçerim diyordum ama olmadı. Gerçi zaten şuan bile belli direk çeyrek final tablosu

Sia, Ebru, Gripin, İlyas(Yada Athena)
Gerisi sürpriz

Ekran görüntüsü aldım, Selda'yı finale, en kötü yarı finale yazdıracağız sessiz sedasız

Geçen sene hiç unutmam ilk haftalarda @MayısKralı yarışmanın favorileri arasında 9-10 isim saymıştı ve içlerinde Erkin Koray yoktu. Keza bu sezon da şimdiye kadar kimse öne çıkarmadı ama hayırlısı olsun.