@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılarBen yatıyom, siz yatırın kimi yatırıyorsanız.Sabah 6'da kalkacam, tıraş olacam. Sonra 2 saat yol beni bekler. Siz iyi eğlenceler.
@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılarBen yatıyom, siz yatırın kimi yatırıyorsanız.Sabah 6'da kalkacam, tıraş olacam. Sonra 2 saat yol beni bekler. Siz iyi eğlenceler.
Ben kaçmadım. Benim onlara dahil olduğum algısını oluşturmaya çalışma 😡@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılar@MasacRE- tek kalacak bu gidişle
Dün gece ay ışığında iltifat alıyorum dmeedinmi beeBen kaçmadım. Benim onlara dahil olduğum algısını oluşturmaya çalışma 😡
Seni alacak kocaya acıyorum valla sen adamı katil edersin.@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılar@MasacRE- tek kalacak bu gidişle
İltifat aldım sadece, sanki ilanı aşk aldım
Kendisi ile küsüs benim her mesajıma bir kulp buluyor.
Kendisi ile küsüs benim her mesajıma bir kulp buluyor.
Biz günde 12 kez küsüp barışıyoruz
Tarih yazıyoruz kardo. @sokak sanati
Rica ederim demeyeceğim...! Sadece 1 hafta düşük verdim diye geçen hafta yazdığın mesajlarını unutmadım ama yine de objektif oylarım devam edecek. 😉
Evet o mesajlar aklıma geldi şimdi güzel yazmıştın @Çiğdem- göstertmişti.Galiba bu haftayada tarih yazarız sonra sen elenirsin
O mesajlardasmiley vardı bende zamanında düşük verdim. Sonrasında ki Yiğit ile olan konuşmaları okusan sorun etmediğimi anlardın.
Bu sefer ipleri kopardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?