TeşekkürlerBana teşekkür etsene, ben olmasam nerde Ebru Yaşar görünecek. Ama hala yaşıyor, görünebilir.
TeşekkürlerBana teşekkür etsene, ben olmasam nerde Ebru Yaşar görünecek. Ama hala yaşıyor, görünebilir.
Ne kadar muhteşem bi shot.
Muhteşem bir detayım, yiyeceğim kendimi ve İlyas'ı.@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
1.Puan Durumu
1 İlyas Yalçıntaş 28
2 Selda Bağcan 27
3 Ebru Gündeş 26
4 Gripin 26
5 Athena 22
6 Sia 22
@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
1.Puan Durumu
1 İlyas Yalçıntaş 28
2 Selda Bağcan 27
3 Ebru Gündeş 26
4 Gripin 26
5 Athena 22
6 Sia 22
Aslında gidip geldim ama Gripin'in o şarkısı daha efsane geldi.Bu parça için o değerli tam puanını beklerdim ama bu da iyi, artık önümüzdeki haftaya ve daha sonraki haftaya kısmet olur inşallah @Yiğitt
Düşmelerine gerek yok ki. Bunlar, onlar zaten.
alla sen nerden buldun bunu
MOSSSSSSS MORRRRRR olmuşsun aşkım.
Güzel. Gripin biraz daha atak yaparsa oldu bu iş@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
1.Puan Durumu
1 İlyas Yalçıntaş 28
2 Selda Bağcan 27
3 Ebru Gündeş 26
4 Gripin 26
5 Athena 22
6 Sia 22
Güzel. Gripin biraz daha atak yaparsa oldu bu iş
SOKAK SANATİ tam mpdundayken geldi xantıerde @Harunnn60 @YiğittGözünü morartacağım çok agresifim şuan.
Küstüm abla @vadikızı