TeşekkürlerBana teşekkür etsene, ben olmasam nerde Ebru Yaşar görünecek.Ama hala yaşıyor, görünebilir.
![]()
TeşekkürlerBana teşekkür etsene, ben olmasam nerde Ebru Yaşar görünecek.Ama hala yaşıyor, görünebilir.
![]()
Ne kadar muhteşem bi shot.
Muhteşem bir detayım, yiyeceğim kendimi ve İlyas'ı.@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
1.Puan Durumu
1 İlyas Yalçıntaş 28
2 Selda Bağcan 27
3 Ebru Gündeş 26
4 Gripin 26
5 Athena 22
6 Sia 22
@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
1.Puan Durumu
1 İlyas Yalçıntaş 28
2 Selda Bağcan 27
3 Ebru Gündeş 26
4 Gripin 26
5 Athena 22
6 Sia 22
Aslında gidip geldim ama Gripin'in o şarkısı daha efsane geldi.Bu parça için o değerli tam puanını beklerdim ama bu da iyi, artık önümüzdeki haftaya ve daha sonraki haftaya kısmet olur inşallah@Yiğitt
Düşmelerine gerek yok ki.
alla sen nerden buldun bunu![]()
MOSSSSSSS MORRRRRR olmuşsun aşkım.![]()
Güzel. Gripin biraz daha atak yaparsa oldu bu iş@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
1.Puan Durumu
1 İlyas Yalçıntaş 28
2 Selda Bağcan 27
3 Ebru Gündeş 26
4 Gripin 26
5 Athena 22
6 Sia 22
Güzel. Gripin biraz daha atak yaparsa oldu bu iş![]()
SOKAK SANATİ tam mpdundayken geldi xantıerdeGözünü morartacağım çok agresifim şuan.![]()
Küstüm abla @vadikızı