eTV MusicSurvivor 7.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Biri alışılmışı sevmez @XanTier
Diğerinin ne sevdiği belli değil
@MEnes
@MasacRE- zaten 2’sinden de beter

Hadi beni geç, @sokak sanati buna izin verir mi sanıyorsun
Daha sen o yüzünü görmedin tabi onun, şu an rahat rahat takılıyor işler bir kızışsın sen o zaman görürsün onu
@Çiğdem-

Doğru bunlar daha @sokak sanati nı bilmiyor. Adam 6 puan verdim ona bile dedi düşük verdin bu ne falan.
İşler sarpa sardığında çok kan dökülür benden demesi bu sezon yarışma çok kızışacak gibi. Tabi biz de kaostan beslenen taife olarak yerimizi alırız.

Biri alışılmışı sevmez @XanTier
Diğerinin ne sevdiği belli değil
@MEnes
@MasacRE- zaten 2’sinden de beter
Ben bir sanat severim. Bana iyi gelen her sanata kapım açık ama BANA.
Mesele bundan ibaret.
Buray'ın da sevdiğim şarkısı olabilir çok alakasız yabancı bir şarkıcının da hatta Hande Yener'in de.
Öyle değişik bir algı var bu karşındakinin kafasında.

@sokak sanati nın kafasında herkesin verdiği puanlar kayıtlı. Bak ben mesela genelde düşük puanlar veriyordum, bu hafta 5 verdim baya sevindi mutlu oldu
Ama sen alıştırmışsın demekki yüksek puanlara 6'ya bile burun kıvırıyor

Adam konu yarışma ve sevdiği yarışmacılar olunca değişik bir moda giriyor zaten.
Aslında ilk 2'de çok olmuyordu yine olmadı pek bir değişiklik yoktu. Lion filmini sevdiğim için o şarkı da Oscar'a aday olduğu için benim de sinema sever olduğumu bildiği için biraz burun kıvırdı o puana.
Adam her yerden çalışıyor yarışmalarda takdir edilesi.

ayoll dreamy tebrike tmiş puan aldığı için @sokak sanati ni sokak sanatıda sen bana düşük vermişsin ama senide ben tebrik ederim diyor puan aldı için
önce bir sopayı gösteriyor

ayoll dreamy tebrike tmiş puan aldığı için @sokak sanati ni sokak sanatıda sen bana düşük vermişsin ama senide ben tebrik ederim diyor puan aldı için

Baba kız harikayız.
aaa bu hafta bitene kadar hamsterin bana emanet seni bir çekiştirleim bu akşam kulakların çınlasın

Son düzenleme:
Hadi beni geç, @sokak sanati buna izin verir mi sanıyorsun
Daha sen o yüzünü görmedin tabi onun, şu an rahat rahat takılıyor işler bir kızışsın sen o zaman görürsün onu
@Çiğdem-

Bu sezon cidden rahatım. Rahat rahat finale çıkacak gibiyim. Allah'ım nazardan saklasın.
@Çiğdem- @MEnes
@Thequeer bahsedildiği kadar değildi. Bu sezon ezeli rakibim erken elenince o muhteşem kan gövdeyi götürecek ihtimali çöpe gitti. Zirvede tekim