Kötüye kötü demek boynumun borcu. Üzgünüm ama böyle yani![]()
Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsin![]()
@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy KaneHadi inşallah öyle olur.
@MasacRE- yoldaşıma kimse karışamaz.O işini bilir ve verdiği ve vereceği puanların bilincindedir her daim.
Kalite anlayışından taviz vermez sevdiği şarkı gelirse yüksek verir gelmezse düşük verir olay budur.
![]()
@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy Kane
@Maskeli Fedai de @Thequeer den teşekkür aldı dün akşam
ama bu kütük kardeşler @MasacRE- @XanTier kimse sevmiyor ayoll![]()
![]()
![]()
Ne gibi tercihler benim bir çok konuda bir çok tercihim var açık konuş cevabını açık al.
İşlerine gelmeyeni sevmez insanlar. Ama o işlerine gelmeyen kişiler gerçek sanattan anlayanlardır.@Doğu bile kendini sevdirmiş dua lipa doğu neden kullanmadı dedi @Billy Kane
@Maskeli Fedai de @Thequeer den teşekkür aldı dün akşam
ama bu kütük kardeşler @MasacRE- @XanTier kimse sevmiyor ayoll![]()
![]()
![]()
Büyük oyunu gördü ve çözdüü.
İsteklerim alışılmadık şeylerdir diyor. Yani herkesin beğendiğini değiş alışılmadık şeyleri beğenirim benİyi birşey diyordur inş bu gevur![]()
![]()
![]()
Gayet doğal müzik tercihlerini sordum, içiniz fesattövbe bu nasıl soruydu öyle
Gayet doğal müzik tercihlerini sordum, içiniz fesat![]()
AAA 1 dakıka bu ikisi parlakçı tayfaya 1 veriyorsa @denizz19 da otomatik olarak parlakçı takımında oluyor yanı 😱😱😱 1 üye daha kazandık
Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirimNe gibi tercihler benim bir çok konuda bir çok tercihim var açık konuş cevabını açık al.
İşlerine gelmeyeni sevmez insanlar. Ama o işlerine gelmeyen kişiler gerçek sanattan anlayanlardır.Bu yüzden bakma sevmeyenlere sanata karşı her daim saygılı olacağız evelallah.
Büyük oyunu gördü ve çözdüü.![]()
![]()
Hahahahah sende haklısın ablacığımKonu sen olunca başka birşey gelmiyo aklımzıa bebişim
Diğer tercihlerimi zaten boşver burası müzik yarışması konusu.Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirim![]()
Müzik tercihlerin diğer tercihlerini ne yapabilirim
Hahahahah sende haklısın ablacığım![]()
Hadi beni geç, @sokak sanati buna izin verir mi sanıyorsun
Burayı destekliyorum![]()
Buray'a tam puan vereceğim bu hafta da en sevdiğim şarkısıDeniz her zaman bizim tarafımızdaydı, kıvırcık saçlarına kurban be, 2mizde Çirkin Sever Team kurbanı olduk@denizz19