@Çiğdem- ne diyor bu parlak avcısı ya?Evet en sevdiğim sıvacısın dedim, sana dejavu mu yaşatayım
@Çiğdem- ne diyor bu parlak avcısı ya?Evet en sevdiğim sıvacısın dedim, sana dejavu mu yaşatayım
Evet en sevdiğim sıvacısın dedim, sana dejavu mu yaşatayım
@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galibaBen mi 5 ya da 6 verdimSonuçlara baktın mı sen?
@Ahmed e bin kere söyledim şu şarkılarla geldiği sürece benden yüksek puan çıkmaz diye@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galiba
@Ahmed
@MasacRE- oyları
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 Athena - Kafama Göre
6 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
5 Sia - Never Give Up
4 İlyas Yalçıntaş - Nefes
3 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
Ay ben bunu Maskeliyle karıştırmamışım çok özür dilerim @MasacRE- bi 5 saniye falan kaliteli olduğunu düşünmüştüm, kusura bakma@MasacRE- pis oyları 1 puanıda kime vermiş bu gerekten şarkıdan anlamıyor galiba
@Ahmed
@MasacRE- oyları
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 Athena - Kafama Göre
6 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
5 Sia - Never Give Up
4 İlyas Yalçıntaş - Nefes
3 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
Yarışmacılarımızın duygularıyla oynama be 😕😕😕Bu mahrum llunacak bir şarkı mı? Ömrüm boyunca ikinci kez açıp dinlemem. Bu, bu hafta olsaydı 3-4 puan alırdı ancak@Thequeer
Öncesinde Harika demiştim. Onlar da inanıyor hep
Evvet doğru bildiniz
Benim kalitem sorgulanamaz canımAy ben bunu Maskeliyle karıştırmamışım çok özür dilerim @MasacRE- bi 5 saniye falan kaliteli olduğunu düşünmüştüm, kusura bakma
Bu hafta Selda yı teselli edersinizEvvet doğru bildinizAlmasın da zaten bu şarkılarla, güzel şarkıyla gelsin öyle alsın
Doğru valla sorgulamaya kalksak 10-15 yılımızı alır nerede bu kalite diye o yüzden hiç bulaşmayalım bebeğimBenim kalitem sorgulanamaz canım
Selda gidici gibi görünüyor gerçekten, işi zor bakalım ne olacakBu hafta Selda yı teselli edersiniz
Ben geçen hafta gitmesem 2 haftaya en geç yine giderdim aslında final bile belli neden bu kadar kasıyorsakSelda gidici gibi görünüyor gerçekten, işi zor bakalım ne olacak
Ben geçen hafta gitmesem 2 haftaya en geç yine giderdim aslında final bile belli neden bu kadar kasıyorsak
@XanTier aşk mı lazıma bile kötü dedi ayoll bunlar jurideyken işin zordu evetSelda gidici gibi görünüyor gerçekten, işi zor bakalım ne olacak
Ay o gitsin adı bile duyulmayan Zack’i dinlesin@XanTier aşk mı lazıma bile kötü dedi ayoll bunlar jurideyken işin zordu evet
İlkler MS de gelmeye devam edecek inşKonuk olayı komik olmuş iyi düşünülmüş. Farklılıklara her zaman açığız ara ara yapın bunu.Onun dışında yavaş yavaş ciddiyete biniyor işler, güzel şarkılarla gelin derim artık.
Hadi inşallah öyle olur.İlkler MS de gelmeye devam edecek inş
ama sizin bu sıvacı @MasacRE- i kimse istemiyor ayoll buralarda@Thequeer
Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsinHadi inşallah öyle olur.
@MasacRE- yoldaşıma kimse karışamaz.O işini bilir ve verdiği ve vereceği puanların bilincindedir her daim.Kalite anlayışından taviz vermez sevdiği şarkı gelirse yüksek verir gelmezse düşük verir olay budur.
Yarışmacılarımızın duygularıyla oynama be 😕😕😕
Kötüye kötü demek boynumun borcu. Üzgünüm ama böyle yani@XanTier aşk mı lazıma bile kötü dedi ayoll bunlar jurideyken işin zordu evet
Bilemezsin, sana zevkli gelen bana zevkli gelmiyor olabilir.Yakışıklı olduğun kadar zevkli değilmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?