Aaa konuklarını belirle bu arada bende sana seslenecektim
Aaa konuklarını belirle bu arada bende sana seslenecektim
@Yiğitt çim teselliye ihtiyacın varsa benim kollarımda mevcut canım
Tabi herkesin yorumu farklı olabilir ama açıkçası bana sorarsanız bence Selda Bağcan elenir gibime geliyor benim de, büyük ihtimalle de elenecek zayıf bir parçayla geleceği için zaten rakipleri finale daha iyi şarkı saklamak adına nasılsa Selda eleneceği için daha rahat iddiasız bir parçayla gelip yürüye yürüye el ele finale çıkacaklardır. Ama yine de Selda'nın böyle bir ortamda, baya anti toplamasına karşın yarı finale kalması benim adıma başarıdır, zaten küçük şeylerle yetinmek ve mutlu olmak önemli.
Kİmde hangi şarkılar kaldı bilmiyorum. Sia kafadan finalde. Forum Birol'un sesini bayaa seviyor o yüzden Selda Bağcan gittigider.com
Bana kalırsa yine Gripin elenir diyecem ama , gebermedi gitti ayollAy senin şarkın mı kalmadı.
Fotoğraftaki @MasacRE- mi?
Neden fazla gelirmiş.Etnik müzik canım, sana fazla gelir
Bu duruma bende yaşıyorum ara ara.Fotoğraftaki @MasacRE- mi?
Neden fazla gelirmiş.
Selin Karacehennem'in programının senaristine nerden ulaşabilirim.@xBUGRAx @Harunnn60 Bana sağlam bir hikaye bulmalı arkadaşım bizim evin yakınlarına taşındı akşam akşam yanına gittim şimdi sürekli çağrırır offff iyi bir yalan bulmalıyım.
Erkek ya kız olsa niye üzüleyim.Bu duruma bende yaşıyorum ara ara.Kız olunca tutuluyorum hipnoz gibi düşün
Erkekse eğer iyi bir yalan buluruz
@XanTier Bu cnm @Harunnn60 misafir yok bir şey yap dediFotoğraftaki @MasacRE- mi?
Neden fazla gelirmiş.
Selin Karacehennem'in programının senaristine nerden ulaşabilirim.@xBUGRAx @Harunnn60 Bana sağlam bir hikaye bulmalı arkadaşım bizim evin yakınlarına taşındı akşam akşam yanına gittim şimdi sürekli çağrırır offff iyi bir yalan bulmalıyım.
Ben bile bu kadar farkla elenmemiştim neyini kıskanıcam bu rezaletin2 hafta sonra elenir dedikleri İlyas tarihe geçti. Kendimi ve @Harunnn60 aşkımı tebrik ediyorum. Kıskananlar çatladı zaten @MasacRE- @XanTier
Sizlere tebrikler gençler hepiniz hak ettiniz.@sokak sanati @Tolstoyevski @dreamy
Senin de emeğine sağlık @Çiğdem- teşekkürler her şey için.
Haklısın yiğidim işe başladım. Başladığımda eski yoğunluğumun olmayacağı belliydi. Yine de giriyorum boş olduğumda ama senle rastlaşamıyoruz.Yoo ne alaka @MEnes i gördüğümüz mü var zaten iyice boşladı forumuKulağıma göre hareket ediyorum diyorum inanmıyorsunuz takmışsınız hep kasıtlı puan veriyorsun diye yok öyle bir şey
Kalite kıstasım hakkında söylediklerin doğrudur.
Tabuları yıkan adam!!! Seni takdir ediyorum dostum, tuvalet terliğini incesini de kaçırmadım, bende.Kadın ne kadar da güzelmiş, biliyorsun ben Sia destekçisiyim sözlerime bakma oylamalarımdaki puanlarım malumundur
Buralara kadar hep hor görülerek, küçümsenerek geldik. Hatırlarsanız haftalar öncesinden Sessiz Devrimden bahsediyordum, 7-8.haftadayken 7-8 ismi favori sayıp son 7 ye bunlar harici bir şarkıcı kalırsa sürpriz olur diyenler olmuştu o saydıkları isimlerde Selda yoktu tabi, bizzat @Yiğitt 7 ya da 8.haftalarda "sen kimsin bir iki haftaya elenirsin fazla havaya girme" demişti şakayla karışık
Tabi bunları unutmadan sessiz sakin ilerlemeye çalıştık yolumuzda. Duygulandım şimdi, izninizle ufak bir konuşma yapayım.Öyle ya da böyle yarı finale kalmayı başardığımız için artık kafam rahat, hedef başarıya ulaşmış sayılır. Sarı Gelin ile elenmekten kurtulduğum hafta finale oynayacağımı bizzat o konuda da söylemiştim, belki finale kalamayabilrim büyük ihtimalle ama en azından finale oynamış olacağız. Bu günlere gelmemde özellikle Sarı Gelin ve Çemberimde Gül Oya haftalarıyla büyük emeği dokunan @Çiğdem- e de ayıryetten tavsiyeleri için teşekkürü borç bilirim. Ayrıca her hafta iyi kötü desteklerini esirgemeyen @XanTier @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD ve başkanlık puanı olsa bile () manevi desteğinden dolayı @mrt-06 ya ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu günlere kolay gelmedik, vurulduk, kırbaçlandık, tekmelendik, kulağımıza tükürdüler, tuvalet terlikleriyle kafamıza bastılar, hor gördüler, tekme tokat giriştiler.. Ama yine de, yine de sizlerin desteğiyle iyi kötü yıkılmadık, bu günlere kadar ayakta kalabildik. Sağolun, varolun...
Sen yarıştın mı? 😱 Hiç haberim yok, ilk hafta falan gittin galiba?Ben bile bu kadar farkla elenmemiştim neyini kıskanıcam bu rezaletin
Evet az farkla elenmiştimSen yarıştın mı? 😱 Hiç haberim yok, ilk hafta falan gittin galiba?
Hem de çok çok çok az bir farklaydı.Evet az farkla elenmiştim
Ama o zamanlar puanlar fazlaydı. Aradaki fark miktar olarak aynı ama oran olarak değilHem de çok çok çok az bir farklaydı.
Elbette bunu hesaba katıp üstüne forumun kültürsüzlükte boğulduğunu düşünürsek senin ilk hafta elenmenin ne gibi bir facia olduğunu anlayabiliriz.Ama o zamanlar puanlar fazlaydı. Aradaki fark miktar olarak aynı ama oran olarak değil
Haklısın yiğidim işe başladım. Başladığımda eski yoğunluğumun olmayacağı belliydi. Yine de giriyorum boş olduğumda ama senle rastlaşamıyoruz.
Kalite kıstasım hakkında söylediklerin doğrudur.Evet yeterince de sıvadığını düşünüyorum. Halimden memnunum.
Tabuları yıkan adam!!! Seni takdir ediyorum dostum, tuvalet terliğini incesini de kaçırmadım, bende.
Ayrıca @Çiğdem- in hesap makinesi kalitesinde 240p videosu da etkiliElbette bunu hesaba katıp üstüne forumun kültürsüzlükte boğulduğunu düşünürsek senin ilk hafta elenmenin ne gibi bir facia olduğunu anlayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?