Aşkım geçmiş olsun@Yiğitt
@sokak sanati ve @dreamy umarım sizlerin olduğu final izleriz.
@Tolstoyevski abi sen napıyon bilmiyorum ama ilk haftalardan beri en altlarda buralara kadar herkesi gönderdin. Bişey var bunda kesin var bişey.
Aynen yine ne kadar isabetli bir karar verdiğimin neticesine vardığımı gördümTam puanın boşa gitmedi@sokak sanati
Tam puanın boşa gitmedi@sokak sanati
Kadın ne kadar da güzelmiş, biliyorsun ben Sia destekçisiyim sözlerime bakma oylamalarımdaki puanlarım malumundur![]()
Buralara kadar hep hor görülerek, küçümsenerek geldik. Hatırlarsanız haftalar öncesinden Sessiz Devrimden bahsediyordum, 3.olsak bile bu benim için tatmin edicidir çünkü içimde herhangi bir şarkı kalmayacak. 7-8.haftadayken 7-8 ismi favori sayıp son 7 ye bunlar harici bir şarkıcı kalırsa sürpriz olur diyenler olmuştu o saydıkları isimlerde Selda yoktu tabi, bizzat @Yiğitt 7 ya da 8.haftalarda "sen kimsin bir iki haftaya elenirsin fazla havaya girme" demişti şakayla karışık
Tabi bunları unutmadan sessiz sakin ilerlemeye çalıştık yolumuzda. Duygulandım şimdi, izninizle ufak bir konuşma yapayım.Öyle ya da böyle yarı finale kalmayı başardığımız için artık kafam rahat, hedef başarıya ulaşmış sayılır. Sarı Gelin ile elenmekten kurtulduğum hafta finale oynayacağımı bizzat o konuda da söylemiştim, belki finale kalamayabilrim büyük ihtimalle ama en azından finale oynamış olacağız. Bu günlere gelmemde özellikle Sarı Gelin ve Çemberimde Gül Oya haftalarıyla büyük emeği dokunan @Çiğdem- e de ayıryetten tavsiyeleri için teşekkürü borç bilirim. Ayrıca her hafta iyi kötü desteklerini esirgemeyen @XanTier @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD ve başkanlık puanı olsa bile (
) manevi desteğinden dolayı @mrt-06 ya ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu günlere kolay gelmedik, vurulduk, kırbaçlandık, tekmelendik, kulağımıza tükürdüler, tuvalet terlikleriyle kafamıza bastılar, hor gördüler, tekme tokat giriştiler.. Ama yine de, yine de sizlerin desteğiyle iyi kötü yıkılmadık, bu günlere kadar ayakta kalabildik. Sağolun, varolun...
bhr:
Ne güzel oldu, veda konuşması gibi.Kadın ne kadar da güzelmiş, biliyorsun ben Sia destekçisiyim sözlerime bakma oylamalarımdaki puanlarım malumundur![]()
Buralara kadar hep hor görülerek, küçümsenerek geldik. Hatırlarsanız haftalar öncesinden Sessiz Devrimden bahsediyordum, 3.olsak bile bu benim için tatmin edicidir çünkü içimde herhangi bir şarkı kalmayacak. 7-8.haftadayken 7-8 ismi favori sayıp son 7 ye bunlar harici bir şarkıcı kalırsa sürpriz olur diyenler olmuştu o saydıkları isimlerde Selda yoktu tabi, bizzat @Yiğitt 7 ya da 8.haftalarda "sen kimsin bir iki haftaya elenirsin fazla havaya girme" demişti şakayla karışık
Tabi bunları unutmadan sessiz sakin ilerlemeye çalıştık yolumuzda. Duygulandım şimdi, izninizle ufak bir konuşma yapayım.Öyle ya da böyle yarı finale kalmayı başardığımız için artık kafam rahat, hedef başarıya ulaşmış sayılır. Sarı Gelin ile elenmekten kurtulduğum hafta finale oynayacağımı bizzat o konuda da söylemiştim, belki finale kalamayabilrim büyük ihtimalle ama en azından finale oynamış olacağız. Bu günlere gelmemde özellikle Sarı Gelin ve Çemberimde Gül Oya haftalarıyla büyük emeği dokunan @Çiğdem- e de ayıryetten tavsiyeleri için teşekkürü borç bilirim. Ayrıca her hafta iyi kötü desteklerini esirgemeyen @XanTier @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD ve başkanlık puanı olsa bile (
) manevi desteğinden dolayı @mrt-06 ya ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu günlere kolay gelmedik, vurulduk, kırbaçlandık, tekmelendik, kulağımıza tükürdüler, tuvalet terlikleriyle kafamıza bastılar, hor gördüler, tekme tokat giriştiler.. Ama yine de, yine de sizlerin desteğiyle iyi kötü yıkılmadık, bu günlere kadar ayakta kalabildik. Sağolun, varolun...
bhr:
Sia cım kalbimi parçaladın , ponçik ponçik olan kalbim paramparça oldu şimdi@gözlemci maşallah tam sözünün eri biri Allahım esergesin böylelerini.
Bu hafta puanım önem arz ediyor.![]()
Çok krıtık haftalardı evet, kalabilirsen büyük final parçanı değiştirme taktiğine gidiyordun evet belki yine şuan yarı da olurdun ama ,Büyük finale şuan sakladığını koyamazdın risk almadan da başarı gelmiyor , final olurmu olmazmı bilmem ama Yarı Finale geldiğin için büyük tebriklerKadın ne kadar da güzelmiş, biliyorsun ben Sia destekçisiyim sözlerime bakma oylamalarımdaki puanlarım malumundur![]()
Buralara kadar hep hor görülerek, küçümsenerek geldik. Hatırlarsanız haftalar öncesinden Sessiz Devrimden bahsediyordum, 7-8.haftadayken 7-8 ismi favori sayıp son 7 ye bunlar harici bir şarkıcı kalırsa sürpriz olur diyenler olmuştu o saydıkları isimlerde Selda yoktu tabi, bizzat @Yiğitt 7 ya da 8.haftalarda "sen kimsin bir iki haftaya elenirsin fazla havaya girme" demişti şakayla karışık
Ne güzel oldu, veda konuşması gibi.Önümüzdeki hafta copy paste yaparsın bunu.
![]()
Sia cım kalbimi parçaladın , ponçik ponçik olan kalbim paramparça oldu şimdi![]()
Ayrıca ben birşeyi beğendim dersem beğenirimben beğendim demedim
beğendim ama puanlamak zor dedim
![]()
Çoksaçma bir gerekçe dersen eğer burada bir artniyet ararım sanki bilerek düşük puan veriyormuşum gibi bir his yaratiyorsun gibime geliyor halbuki ki @sokak sanati da aynı akıbeti paylaştı. Yani bir şarkıyı sevdiğim bir isim söylediği taktirde başka bir şarkıcı o şarkıyı ağzına alamaz bana göre .Çok saçma bir gerekçe @YıldırıMBaşkasının şarkısını söylemesinde bir gariplik yok. Onu nasıl yorumladığı önemli. Tabi senin yorumun, ben saçma buldum.
![]()
10 hafta önce benim finalden önceki hafta finale kalamadığım için elenmeme sevineceğini söyleselerdi ne düşünürdün![]()
@Yiğitt çim teselliye ihtiyacın varsa benim kollarımda mevcut canım
Sia cım kalbimi parçaladın , ponçik ponçik olan kalbim paramparça oldu şimdi![]()
Ayrıca ben birşeyi beğendim dersem beğenirimben beğendim demedim
beğendim ama puanlamak zor dedim
![]()
@Yiğitt geçmiş olsun bro. Keşke İncir ve İçimdeki Duman'ı biraz sonraya saklayabilseydin.
@sokak sanati tebriklerrr
Gripin , Selda Bağcan , Sia kaldı kafadan şu elenir diyebiliyormusunuz süper bir yarı final heyecanı geliyor@gözlemci maşallah tam sözünün eri biri Allahım esergesin böylelerini.
Bu hafta puanım önem arz ediyor.![]()
İlk 5 haftada seni göndeririz düşünüyordum açıkcası ama sende Maşallah Firdevs hanım entrikaları var, ne yapıp edib böyle hala buradasın.10 hafta önce benim finalden önceki hafta finale kalamadığım için elenmeme sevineceğini söyleselerdi ne düşünürdün![]()
Kİmde hangi şarkılar kaldı bilmiyorum. Sia kafadan finalde. Forum Birol'un sesini bayaa seviyor o yüzden Selda Bağcan gittigider.comGripin , Selda Bağcan , Sia kaldı kafadan şu elenir diyebiliyormusunuz süper bir yarı final heyecanı geliyor@XanTier @Harunnn60 @dreamy
Mümkünse yorumda bulunmayalımGripin , Selda Bağcan , Sia kaldı kafadan şu elenir diyebiliyormusunuz süper bir yarı final heyecanı geliyor@XanTier @Harunnn60 @dreamy
Gripin , Selda Bağcan , Sia kaldı kafadan şu elenir diyebiliyormusunuz süper bir yarı final heyecanı geliyor@XanTier @Harunnn60 @dreamy
Kİmde hangi şarkılar kaldı bilmiyorum. Sia kafadan finalde. Forum Birol'un sesini bayaa seviyor o yüzden Selda Bağcan gittigider.com![]()
(dedi ve finale çıktı.)Tabi herkesin yorumu farklı olabilir ama açıkçası bana sorarsanız bence Selda Bağcan elenir gibime geliyor benim de, büyük ihtimalle de elenecek zayıf bir parçayla geleceği için zaten rakipleri finale daha iyi şarkı saklamak adına nasılsa Selda eleneceği için daha rahat iddiasız bir parçayla gelip yürüye yürüye el ele finale çıkacaklardır. Ama yine de Selda'nın böyle bir ortamda, baya anti toplamasına karşın yarı finale kalması benim adıma başarıdır, zaten küçük şeylerle yetinmek ve mutlu olmak önemli.![]()
Tabi herkesin yorumu farklı olabilir ama açıkçası bana sorarsanız bence Selda Bağcan elenir gibime geliyor benim de, büyük ihtimalle de elenecek zayıf bir parçayla geleceği için zaten rakipleri finale daha iyi şarkı saklamak adına nasılsa Selda eleneceği için daha rahat iddiasız bir parçayla gelip yürüye yürüye el ele finale çıkacaklardır. Ama yine de Selda'nın böyle bir ortamda, baya anti toplamasına karşın yarı finale kalması benim adıma başarıdır, zaten küçük şeylerle yetinmek ve mutlu olmak önemli.![]()
Tuvaletin önünde foto çekmiş sanki başka yer kalmamışNeresi çirkin liseli halimin be kütük![]()
![]()
![]()
Aleyna nın yaşındayım orada 17@S.G.A.T. @XanTier @Harunnn60 @mrt-06 seni kınamalarını bekliyorum çirkin dediğin için Kütük bey
![]()
![]()
![]()