eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Çeyrek Final / Sonuçları

Seni de kaptırmamak için sıvıyorum:Z Malum final yaklaştı puanların daha fazla önem taşıyor.:A @Doğu 'da çok iyi bir insan belirteyim buradan.:bhr::A
Hmmm haklı bir bahane. Ama bundan sonraki Sia şarkıları kötü olma ihtimali olmayan şarkılardır tahmin ettiğimiz üzere. Sıvamasan da kalite kıstasıma göre beğenmem yüksek ihtimal. :A

2 hafta sonra elenir dedikleri İlyas tarihe geçti. Kendimi ve @Harunnn60 aşkımı tebrik ediyorum. Kıskananlar çatladı zaten @MasacRE- @XanTier :A

Sizlere tebrikler gençler hepiniz hak ettiniz. :bhr: @sokak sanati @Tolstoyevski @dreamy

Senin de emeğine sağlık @Çiğdem- teşekkürler her şey için. :love1:

Ayrıca @Çiğdem- in hesap makinesi kalitesinde 240p videosu da etkili :(
Keisnlikle çok iyi yarıştın,katkıların ,renk kattığın için ben tşk ederim cnm @Yiğitt :bhr:

@XanTier Sen elendikten sonra ,HD yaptıkya ayoll :A :A :A

Kullandıkların dan 1 tane saklayabilsen ,Yarı Finaldeydin :A ama başka şarkıyla Çeyreğe Kalmadan da elenme ihtimalin doğabilirdi. Bence sen iyisini yaptın cnm .MS de Çeyrek Final de önemlidir ikide bir @XanTier @MasacRE- e anlatırsın :A :A :A
Aynen çok şaşırdılar bu başarıma. İlk hafta beni eleyecegini düşünüp postalanan @XanTier ve Lavinia şarkısıyla onun elenme potasına girmesi, benim ise final puanını ufaktan kaçırmama bozulan @MasacRE- :A :Z

Kullandıkların dan 1 tane saklayabilsen ,Yarı Finaldeydin :A ama başka şarkıyla Çeyreğe Kalmadan da elenme ihtimalin doğabilirdi. Bence sen iyisini yaptın cnm .MS de Çeyrek Final de önemlidir ikide bir @XanTier @MasacRE- e anlatırsın :A :A :A

Aynen çok şaşırdılar bu başarıma. İlk hafta beni eleyecegini düşünüp postalanan @XanTier ve Lavinia şarkısıyla onun elenme potasına girmesi, benim ise final puanını ufaktan kaçırmama bozulan @MasacRE- :A :Z
Önemli olan sonuç. Ben finale kadar kaldım. Sen çeyrek finalde tekmeyi yedin :A

Önemli olan sonuç. Ben finale kadar kaldım. Sen çeyrek finalde tekmeyi yedin :A
Senin adamın , Taş devrin den beridir şarkı yapıyor :F @Yiğitt in adamı daha yeni çıkmış ,bir avuç şarkıyla başardı ayoll :Z

Senin adamın , Taş devrin den beridir şarkı yapıyor :F @Yiğitt in adamı daha yeni çıkmış ,bir avuç şarkıyla başardı ayoll :Z
Banane katılmasaydı o zaman ben mi söyledim İlyas Yalçıntaş ile katıl diye :A Ben finale kaldım Yiğit çeyrek finalde elendi, ben daha başarılıyım bu kadar basit :Z :Z

Bence @Yiğitt seni yendi ,Senin şarkınla senden başarılı gitti :A :A :A
O forumun dengesizliği bunu sen de biliyorsun :A Sen de All star'da daha yüksek sonuç almışsın aynı şarkıyla ms normal sezonuna göre mesela :A Sonuç olarak panik yaptı @Yiğitt elenicem diye korktu bütün şarkılarını harcadı ve çeyrek finalde şutlandı :A Ben ise kararımdan vazgeçmeyerek herkesi teker teker eleyip finale geldim :Z

O forumun dengesizliği bunu sen de biliyorsun :A Sen de All star'da daha yüksek sonuç almışsın aynı şarkıyla ms normal sezonuna göre mesela :A Sonuç olarak panik yaptı @Yiğitt elenicem diye korktu bütün şarkılarını harcadı ve çeyrek finalde şutlandı :A Ben ise kararımdan vazgeçmeyerek herkesi teker teker eleyip finale geldim :Z
Sen benim karşıma gelmeye korktun, rakip bile olmaya korktun. Ben yokken şampiyon olman normal yani. :A Çatlıyor yine @Çiğdem- :A

Sen benim karşıma gelmeye korktun, rakip bile olmaya korktun. Ben yokken şampiyon olman normal yani. :A Çatlıyor yine @Çiğdem- :A
All Star a Feridun İle katılmayacakmış :A Final gören adamla çekiniyor katılmaya :A