O da kim oluyomuş benim yanımda @Yiğitt i kimselere kaptırmam kimselere bırakmam@Billy Kane 'i tercih ediyor o genelde![]()
O da kim oluyomuş benim yanımda @Yiğitt i kimselere kaptırmam kimselere bırakmam@Billy Kane 'i tercih ediyor o genelde![]()
Hmmm haklı bir bahane. Ama bundan sonraki Sia şarkıları kötü olma ihtimali olmayan şarkılardır tahmin ettiğimiz üzere. Sıvamasan da kalite kıstasıma göre beğenmem yüksek ihtimal.Seni de kaptırmamak için sıvıyorumMalum final yaklaştı puanların daha fazla önem taşıyor.
@Doğu 'da çok iyi bir insan belirteyim buradan.
![]()
Hmmm haklı bir bahane. Ama bundan sonraki Sia şarkıları kötü olma ihtimali olmayan şarkılardır tahmin ettiğimiz üzere. Sıvamasan da kalite kıstasıma göre beğenmem yüksek ihtimal.![]()
2 hafta sonra elenir dedikleri İlyas tarihe geçti. Kendimi ve @Harunnn60 aşkımı tebrik ediyorum. Kıskananlar çatladı zaten @MasacRE- @XanTier
Sizlere tebrikler gençler hepiniz hak ettiniz.@sokak sanati @Tolstoyevski @dreamy
Senin de emeğine sağlık @Çiğdem- teşekkürler her şey için.![]()
Keisnlikle çok iyi yarıştın,katkıların ,renk kattığın için ben tşk ederim cnm @YiğittAyrıca @Çiğdem- in hesap makinesi kalitesinde 240p videosu da etkili![]()
Kullandıkların dan 1 tane saklayabilsen ,Yarı FinaldeydinBu sabah arabada radyoyu açınca Sadem şarkısı çaldı, bu da mı tesadüf. Kesin lanetlendiniz gençler.@Çiğdem- @MasacRE- @XanTier @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T.
Aynen çok şaşırdılar bu başarıma. İlk hafta beni eleyecegini düşünüp postalanan @XanTier ve Lavinia şarkısıyla onun elenme potasına girmesi, benim ise final puanını ufaktan kaçırmama bozulan @MasacRE-
Önemli olan sonuç. Ben finale kadar kaldım. Sen çeyrek finalde tekmeyi yedinAynen çok şaşırdılar bu başarıma. İlk hafta beni eleyecegini düşünüp postalanan @XanTier ve Lavinia şarkısıyla onun elenme potasına girmesi, benim ise final puanını ufaktan kaçırmama bozulan @MasacRE-![]()
![]()
Önemli olan sonuç. Ben finale kadar kaldım. Sen çeyrek finalde tekmeyi yedin![]()
Senin adamın , Taş devrin den beridir şarkı yapıyorAynen çok şaşırdılar bu başarıma. İlk hafta beni eleyecegini düşünüp postalanan @XanTier ve Lavinia şarkısıyla onun elenme potasına girmesi, benim ise final puanını ufaktan kaçırmama bozulan @MasacRE-![]()
![]()
Banane katılmasaydı o zaman ben mi söyledim İlyas Yalçıntaş ile katıl diyeSenin adamın , Taş devrin den beridir şarkı yapıyor@Yiğitt in adamı daha yeni çıkmış ,bir avuç şarkıyla başardı ayoll
![]()
Bence @Yiğitt seni yendi ,Senin şarkınla senden başarılı gittiBanane katılmasaydı o zaman ben mi söyledim İlyas Yalçıntaş ile katıl diyeBen finale kaldım Yiğit çeyrek finalde elendi, ben daha başarılıyım bu kadar basit
![]()
![]()
O forumun dengesizliği bunu sen de biliyorsun
Sen benim karşıma gelmeye korktun, rakip bile olmaya korktun. Ben yokken şampiyon olman normal yani.O forumun dengesizliği bunu sen de biliyorsunSen de All star'da daha yüksek sonuç almışsın aynı şarkıyla ms normal sezonuna göre mesela
Sonuç olarak panik yaptı @Yiğitt elenicem diye korktu bütün şarkılarını harcadı ve çeyrek finalde şutlandı
Ben ise kararımdan vazgeçmeyerek herkesi teker teker eleyip finale geldim
![]()
Sen benim karşıma gelmeye korktun, rakip bile olmaya korktun. Ben yokken şampiyon olman normal yani.Çatlıyor yine @Çiğdem-
![]()
All Star a Feridun İle katılmayacakmışO forumun dengesizliği bunu sen de biliyorsunSen de All star'da daha yüksek sonuç almışsın aynı şarkıyla ms normal sezonuna göre mesela
Sonuç olarak panik yaptı @Yiğitt elenicem diye korktu bütün şarkılarını harcadı ve çeyrek finalde şutlandı
Ben ise kararımdan vazgeçmeyerek herkesi teker teker eleyip finale geldim
![]()
Sen benim karşıma gelmeye korktun, rakip bile olmaya korktun. Ben yokken şampiyon olman normal yani.Çatlıyor yine @Çiğdem-
![]()
Ben yapacağımı yaptım zaten milleti çatlata çatlata finale kadar çıktımAll Star a Feridun İle katılmayacakmışFinal gören adamla çekiniyor katılmaya
![]()